FORSIDE / NYHEDERNE / MODE & LIVSTIL / Aarhus Pride 2017 – den 5. pride er skudt i gang Aarhus Pride. Kærlighed, mangfoldighed, frisind, tolerance og foreningsliv
Aarhus Pride 2017 hylder mangfoldigheden i Aarhus og har til formål at skabe positiv opmærksomhed om hele LBGT-miljøet i landets næststørste by, resten af Danmark og i hele verden. (FOTO: MIKKEL KJERRI, INFOWIRE-DK)

Aarhus Pride 2017 – den 5. pride er skudt i gang Aarhus Pride. Kærlighed, mangfoldighed, frisind, tolerance og foreningsliv

Aarhus Pride er en kampdag og en festdag for lige rettigheder og muligheder for alle – uanset kønsidentitet eller seksuel orientering.

Siden 2012 har Aarhus Pride hvert år arrangeret en festlig parade gennem byens gader. I øjenhøjde og for alle, der støtter vores mål – unge som gamle, børn som voksne.

Vi har hvert år også arrangeret en folkefest på Officerspladsen og i Musikhusparken i hjertet af Aarhus, hvor horisonter bliver udvidet og mennesker mødes på kryds og tværs.

Alt sammen for at synliggøre vores mangfoldige LGBTQ+-miljø og på den måde nedbryde fordomme og tabuer om det at være lesbisk, bøsse, biseksuel, transperson, queer eller noget helt sjette eller syvende.

 

ALLE BILLEDERNE KAN DOWNLOADES UDEN VANDMÆRKE

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Leave a Reply

Skriv et svar