FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Betyder størrelsen på penis noget?

Betyder størrelsen på penis noget?

Nej, nu skal du ikke høre den gode gamle historie om ”størrelsen og gørelsen”. Næ, nej, nu skal der facts på bordet! Vi har nemlig fundet en undersøgelse, der har analyseret, hvad kvinder søger på rundt om i verden, når de søger efter noget af det frække. Det er nedslående nyt for fyre med små pikke – hvis de bor i Mexico eller Alaska.

Det amerikanske site PornHub (http://www.pornhub.com/insights) har indsamlet data fra alverdens frække søgninger på nettet. Det har givet dem en helt fantastisk indsigt i, hvad mænd og kvinder søger efter, når de søger på porno, sexlegetøj og andre pikanterier.

Så hvad var mere indlysende end at undersøge, hvor mange kvinder der søger efter ”big dick”, ”monster cock” og andre anprisninger af det mandlige lem. For selv om de måske siger noget andet, så afslører deres færden på nettet oftest sandheden om, hvorvidt størrelsen rent faktisk betyder noget.


Hvor stor er DIN erigeret penis?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...


De modne kvinder går efter størrelsen

Ikke overraskende viser PornHubs undersøgelse, at der er 46 % større chance for, at kvinder søger efter ”big dick” videoer end mænd og der er 122 % større chance for, at de søger på ordet ”dick” end mænd.

Næ, det overraskende er aldersfordelingen. Her er der nemlig færrest helt unge piger, der søger på ”big dick” og andre kælenavne for anakondaen. I stedet er der en klar overvægt af modne kvinder i alderen 35 til 44 år, der går efter de helt store brandslanger.

Den allermest populære søgning er ”big black dick”, efterfulgt af ”big dick” og med søgetermer som ”monster cock”, ”world biggest dick” og lignende på nogle af de næste pladser. Så selv om de altid er over dig, hvis du får sagt ”n….”-ordet, så er de selv ganske racistiske, når først de slipper gækken løs på nettet.

Her er det surt at have en lille pik

Hører din sjover ikke til verdens største anakondaer, så er der visse steder i verden, hvor du ikke skal gøre dig for store forhåbninger om at score en af de lokale kvinder.

For når man fordeler alle søgningerne ud på det store verdenskort, viser det sig, at især mexicanske kvinder og den kvindelige del af befolkningen i Alaska og Sydafrika er dem, der søger mest efter de helt store pikke.

Ser vi på de hjemlige breddegrader, er danske kvinder mindre hungrende efter store pikke – ja, faktisk ligger vi på niveau med tyskerne og nordmændene på det punkt. Men vi skal ikke længere væk end til Sverige, før interessen for veludrustede mænd stiger gevaldigt. Det samme gælder de engelske husmødre.

Så er du mere almindeligt udrustet, skal du gå efter de tyske og norske kvinder og lade de svenske og engelske gå. Skal du imponere nogen på det punkt, skal du hellere tage til Singapore, Bangladesh og Egypten, samt flere afrikanske stater. Nå nej, de sidste behøver vel ikke søge efter ”big black dicks” – de har dem jo allerede i dobbeltsengen.

Se gennemsnitslængden på verdens mænds penis

PENISGUIDEN – den ultimative guide

Læs også

Aarhus Pride gør weekenden mere farverig i Aarhus

” Kærlighed er kærlighed, i alle dens afskygninger. Og det er noget vi kan rumme …

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Leave a Reply

Skriv et svar