FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Bizar, grænseoverskridende ydmygelser er det nye sort

Bizar, grænseoverskridende ydmygelser er det nye sort

For mange er mere almindelig sex ikke nær nok. Grænserne skal konstant rykkes en smule mere. Seksuel ydmygelse og nedgørelse hitter kun mere og mere blandt mænd, mener danske Master Deadpain, der i mere end tre år har sex-serviceret et utal af mænd via webcam.

Den nemme adgang til alle typer af seksuelle oplevelser og udskejelser via Internettet har sat skub i en hel generations syn på både eget og andres sexliv – og lige gyldigt hvad, man nu engang tænder på, så er man sjældent alene om det.

Det mener danske Master Deadpain, der i mere end 10 år på fuld tid har levet af at tilfredsstille mænd, kvinder og par via frække livesexshows over webcam, oplever i disse år en endda meget kraftig stigning af specielt mandlige kunder, der rigtigt gerne betaler for at blive seksuelt ydmyget, nedgjort og udstillet på det groveste.

En af Master Deadpains faste kunder i cyberspace er Ole, der seriøst – som manden igen og igen gør Master Deadpain opmærksom på – har en meget lille pik, og det tænder altså Ole helt vildt, at Master Deadpain på de mest nedgørende måder gør ham opmærksom på netop dette faktum:

‘Ole har helt seriøst Danmarks mindste pik. Ingen, tror jeg, kan slå den – og det får han da også at vide af mig, igen og igen – og ja, jeg er virkelig grov imod ham…lige som han vil have det.

– Spørgsmålet er faktisk, som jeg siger til ham, om man overhovedet kan tillade sig at kalde det en PIK. I så fald er det en ægte minipik, eller en minidiller – eller måske blot en tisser? Med sådan stump, kan man vel også kun sidde ned og tisse. Noget jeg faktisk har glemt at spørge manden om, men må forsøge at huske til næste gang, smiler den danske campige, der har fået mailet indtil flere fotos af Oles minidiller, så han – og alle andre – for alvor kan se, hvor lille og ubetydelig, den er.

For billederne er nemlig blevet lagt op til offentligt skue – som Ole også ønskede.

Ole med den lille er dog langt fra alene om at tænde på at blive seksuelt nedgjort på det groveste. En stor del af fremtidens business vil komme til at bestå af mænd, der ønsker at udleve bizarre lyster og sexdrømme.

Hans vil begå selvmord – med stift lem
– En anden kunde, jeg har, skal jeg løbende hjælpe med at begå selvmord – men indtil videre har den vatpisser, som manden nu engang er, altså ikke haft held med sit forehavende”, fortsætter hardcore Master Deadpain, der (trods alt) selvfølgelig aldrig ville hjælpe en person med noget sådant i virkeligheden.

Men manden tænder på sex-spillet, og det indtil en vis grad ægte i scenariet, og Master Deadpain spiller gerne med på selv de værste lege. Så længe han altså kan være i den anden ene af ledningen.

‘Han er sådan en taber, og livet er ikke værd at leve længere for ham, så han vil bare gerne have at hans nedværdigende taberliv skal være slut nu. Vi har prøvet lidt forskelligt, en gennemsigtig pose over hovedet og med bundne hænder, men det besvimede han kun af. Drukne i toilettet, nej, det virker heller ikke, for der er ingen til at tvinge hans hoved ned, og han har ikke nosser nok til selv at beholde det dernede.

‘Lige for tiden er vi i gang med hængning, men her er dog også tilstødt flere problemer, som fx stolen, han ikke kan få sparket væk, og snoren faldt ned. Og andre latterlige og mislykkede, ynkelige forsøg,’ skriver Master Deadpain på Camsjov.dk – et statement, der kun ydmyger og nedgør manden yderligere.

Hertil kommer endda, at Hans til Master Deadpain har mailet billeder af sig selv i færd med sine ynkelige forsøg på hængning, der ligeledes er blevet lagt til skue på den frække webcam-side.

Fantasierne har ændret sig
Som inden for alle andre brancher, specielt i disse krisetider – og hvis man ønsker at kunne leve af det, man nu engang beskæftiger sig med, så handler det om at følge tidens strømninger, at give kunderne, hvad kunderne nu engang vil have.

Sådan selvfølgelig også Master Deadpain og hendes Camsjov.dk og Master Deadpainhome.dk.

– Der har altid været kunder til dominans, men tidligere var folk til det mere klassiske, når vi skulle lege. De ville fx have en dildo i røven og tvinges til at slikke sko. Specielt det sidste års tid har fantasierne dog ændret sig meget, og kun til det mere bizarre og grænseoverskridende. Flere og flere tænder på ekstreme ydmygelser og nedgørelse.

– De er tabere her i livet, som de selv siger og skriver, og derfor skal jeg straffe dem ved fx at tvinge dem til at æde deres egen sæd. Eller måske prostitueres som mandeluder eller transvestit. Så tvinger jeg dem til at tage billeder og lave video med fremmede mænd, hvor de skal slikke de andres sperm i sig, siger Master Deadpain, der ikke længere kan blive overrasket eller chokeret over nærmest noget som helst.

En del mænd tænder endda også på, at deres domina helt bogstaveligt tager penge fra dem.

– Jeg har også en såkaldt money-slave, hvor jeg skal tømme hans pung – og simpelthen fordi, at hans pik er SÅ lille, at den ikke kan bruges til noget. Så må hans store fede ”pung” jo kompensere for regnormen. De mænd er der også ved at være en del af, slutter Master Deadpain, der pt. tjener gode penge på (også) at lave liveshows for folk, der tænder på kvinder med mælk i brysterne.

En lille sidegevinst ved at være forholdsvis nybagt mor og arbejde som fræk cammodel med det meste af verden som sin arbejdsplads – via cyberspace.

Læs også

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Herreundertøj: Jo mindre det er, jo mere sælger det

Det er ikke sikkert, du er klar over det, men der er en revolution i …

Leave a Reply

Skriv et svar