FORSIDE / NYHEDERNE / ‘Boytoy’ søger ‘Sugardaddy’

‘Boytoy’ søger ‘Sugardaddy’

Danske drenge vil være ‘boytoys’: Leder efter en sugardaddy eller mama
Hver femte medlem på hjemmesiden sugardaters.dk er en ung mand, der leder efter en ‘sugardaddy’ eller ‘sugarmama’ til at forsørge sig. Oplevelser, gaver og penge er det, de leder efter.

De kan få rejser, tasker eller noget helt tredje for at date ældre mænd – og så er de ikke kun kvinder, men også yngre fyre.

Det er nemlig langt fra alene yngre kvinder, der finder sig en Sugardaddy. Omfanget af yngre fyre “Boytoys”, der leder efter mænd eller kvinder som “sugarpartner” udgør en femtedel af hjemmesidens brugere.

Martin er 18 år og på jagt efter en mand, der kan forsøde hans tilværelse med gaver, rejser og middage. Han er et såkaldt ‘boytoy’, der via hjemmesiden sugardaters.dk leder efter en ‘sugardaddy’. Han er en af de mange unge, der bruger hjemmesiden til at finde en velgører til gengæld for hans selskab, og måske sex.

Men hvor langt vil Martin gå, for at få de ting, han drømmer om?

Flere unge, danske mænd søger på det hastigt voksende datingsite sugardaters.dk en sugardaddy eller sugarmama til at forsøde deres tilværelse.

Det viser DR’s P1-dokumentar ‘Boytoy søger Sugardaddy’, som sendes klokken 13.00 torsdag eftermiddag.

Har du selv oprettet en sugardatingprofil i håb om at finde en, der kan gøre din tilværelse lidt sjovere i form af oplevelser, gaver og penge, vil vi meget gerne høre fra dig? Kontakt redaktionen på HelloYouth.dk – tak.

Ifølge dokumentaren, som har fået indsigt i medlemstallene på sugardaters.dk, viser det sig, at der bag hver femte profil gemmer sig en ung mand, som enten leder efter en ældre, velstående mand eller kvinde, der økonomisk kan ‘spice’ deres tilværelse op.

Ifølge DR har sugardaters.dk i dag mere end 34.000 brugere, hvor af 6.500 af dem er boytoy-profiler. Langt de fleste boytoys søger en mama, mens 15 procent af brugerne søger en daddy.

I sidste måned var 810 boytoy-profiler aktive på sugardaters.dk. Til sammenligning var omkring 2.000 sugarbabes aktive.

Ifølge Christine Brink, journalist på DR og ophavskvinde til dokumentaren som har fulgt casen Martin, er det ikke sex, der får ham til at ville have en sugardaddy.

Martin – som er et opdigtet navn i dokumentaren – er 18 år gammel og bruger altså ikke sin profil i et prostitutions-henseende, hvor han får penge for sex.

– Han siger, at han ikke leder efter penge for sex. Det er ikke derfor, han er der. Men samtidig siger han også, at hvis kemien er der, kan det sagtens være, at han har lyst til at dyrke sex med sin sugardaddy.

I P1-dokumentaren giver Martin eksempler på, hvad man tjener som toyboy. Blandt andet har han fået 800 kroner overført på MobilePay for at drikke en kop kaffe med en mand, ligesom han fik 1.500 kroner for at spise en middag.

I dokumentaren følger man Martins date med en mand på et københavnsk hotel, hvor de har aftalt at overnatte sammen. Aftalen inkluderer ikke sex.

HØR DOKUMENTAREN

 

Leave a Reply

Skriv et svar