FORSIDE / NYHEDERNE / Christan Laursen hedder tiltalte præst – se billederne af uhyret
Byens Kirke i Silkeborg bliver smidt ud af Pinsekirkernes fællesskab. Præst Christian Laursen, blev allerede i 2010 ekskluderet af pinsekirkernes prædikantforening på grund af uetisk adfærd. Børn blev overhældt med tændvæske. De skulle spise opkast og pigerne bade topløse, mens prædikant Christian Laursen filmede dem.

Christan Laursen hedder tiltalte præst – se billederne af uhyret

Pinsekirken vil smide Byens Kirke i Silkeborg ud af det landsdækkende fællesskab.

Tidligere medlemmer har anklaget Silkeborg-kirkens tidligere prædikant Christian Lauersen for at have arrangeret sexchikane og bizarre trusselslege.

De har fortalt om, at børn blev overhældt med tændvæske, og andre blev tvunget til at tage tøjet af, mens der blev filmet.

Den holdning fik Pinsekirkens landsleder Tonny Jacobsen til at ekskludere Bykirken i Silkeborg for åben mikrofon her til morgen.

– Vi kan jo ikke lægge navn til, at en kirke går ud og forsvarer sådan nogle handlinger her. Så kan de ikke være i vores fællesskab, siger han.

En eksklusion ikke kan ske fra den ene dag til den anden. Det kan ske i forbindelse med Pinsekirkernes årlige kirkeledermøde.

Tonny Jacobsen er også bange for at den verserende sag kan skade Pinsekirkernes ry.

– Pinsekirken er en klassisk frikirke, som normalt arbejder med åbebnhed og gennemsigtighed, lige som vi også har et stort socialt engagement i vores samfund. Så sådanne historier her har vi jo ikke lyst til at lægge navn til på nogen måde.

Læs mere om sagen:

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Leave a Reply

Skriv et svar