FORSIDE / NYHEDERNE / Dating-site kun for veludrustet fyrer!

Dating-site kun for veludrustet fyrer!

Et dating-site kun for veludrustet potente mænd og optagelseskrav er bl.a., at dokumentere størrelsen på deres penis.

Agurk, medister eller cocktailpølse.

Det kan være en kilde til ret så meget mystik, hvad manden gemmer i bukserne. Det er måske ikke størrelsen, men gørelsen. Ligesom det for den veludstyrede mand kan give anledning til en del problemer at have en ordentlig krabat i bukserne.

Heldigvis er der gode nyheder til de, der enten har, eller leder efter, en stor penis. Det internationale dating-site 7OrBetter er klar til at klare ærterne. Det skriver engelske Metro.

– Jeg fik ideen efter at have talt med kvindelige kolleger, der klagede over at spilde tid på fyre, der senere viste sig at have en lille penis, siger Steven Pasternack, der er idémanden bag det nye datingsite.

– De sagde alle, at de ønskede sig en hjemmeside, der også viste penisstørrelse på linje med hårfarve og højde, siger stifteren.

7OrBetter henviser til et minimumsmål i tommer. Det svarer til 17,5 cm, og sitet har i dag godt 40.000 medlemmer. Det har eksisteret i otte år, så det må siges at være en svulmende succes hos både hetero- såvel som homoseksuelle.

Stifteren mener, at hans service tilfredsstiller et behov for, at man på datingmarkedet ved alt om sin partner på forhånd.

Sex er en meget vigtig del af et forhold, og det gælder lige så meget for kvinden, som det gør for manden, siger han.

– Hvorfor er det mindre politisk korrekt for folk at ville vide noget om en penisstørrelse, end det er at ville vide noget om højde, vægt eller kropstype?

Hvis man vil melde sig ind i den store penisklub, så skal man nok være villig til at rejse lidt efter sine dates. Sitet opererer nemlig indtil videre kun i Storbritannien, USA, Canada, Tyskland, Schweiz og i Holland.

Læs også

Den ultimative løsning på det fælles problem drenge og mænd deler….

Den skal godt nok være stor, før vi selv er tilfredse med vores vedhæng forneden. …

Bizar, grænseoverskridende ydmygelser er det nye sort

For mange er mere almindelig sex ikke nær nok. Grænserne skal konstant rykkes en smule …

Pump din pik og ego større! med en penispumpe

Kickstart din pik med en penis-pumpe. Penispumper giver dig både en fræk stimulation, men gør …

Leave a Reply

Skriv et svar