FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Domina afslører de mest bizzare oplevelser kunderne efterspørger

Domina afslører de mest bizzare oplevelser kunderne efterspørger

En cyber-dominatrix har en særdeles lukrativ forretning kørende i sex-industrien. Nu afslører hun de underligste ønsker, hun har fået fra sine kunder

Hils på 23-årige Hope Middleton fra Vanløse, Sjælland, Danmark. Hun har gang i en forretning, hvor hun online ydmyger sine klienter kun ved at bruge ord og ved at gøre ting for dem – helt uden brug af piske og kæder.

Hun blev introduceret for sit nuværende erhverv, da hun var 17 år gammel og gik på efterskole. Her mødte hun en fyr på de sociale medier, og da hun afslog at mødes med ham i virkeligheden, tilbød han hende at købe en flaske af hendes urin og brugte trusser for ca. 1700 kroner. Det gik Hope med til.

Selvom det kan lyde underligt er det vand i forhold til de ting, hun gør for sin kunder i dag. Hun har nemlig fundet ud af, at hun kan tjene styrtende med penge på dette niche-marked. En af de mest bizarre ting, hun dagligt møder, er det, der kaldes ’finansiel dominans’, hvor mænd betaler hende for at se hende bruge mændenes penge og afpresse dem med afslørende billeder.

”De her mænd føler sig svage, når de er sammen med selvsikre kvinder, og bliver opstemte ved at se dem tømme deres bankkonti. Nogle går endda så langt som at have fantasier om at blive forført til at gå bankerot. Der var en fyr, som skrev alle sine kreditkort-informationer på FinDom-hjemmesiden (hjemmesiden, hun opererer på, red.) og gav os herefter sit password. På en time brugte vi ca. 68.000 kroner af hans penge på decideret skrammel. Han elskede idéen om, at disse bitchy, Paris Hilton-agtige piger bare ville grine af ham og bruge ham for pengenes skyld.”

En anden ”almindelig” fantasi blandt hendes kunder er at blive afpresset. Mændene bliver ophidsede af tanken om at havne i en situation, hvor de er ”tvunget” til at sende pigerne penge, og giver ofte Hope deres koners kontaktinformationer og sender hende ydmygende billeder af dem selv i konernes trusser, eller hvor de tilstår en række pinlige sex-hemmeligheder.

Hope synes selv, hun er heldig at være i sådan en unik position, som hun er. Der er nemlig kun en meget lille fysisk risiko ved arbejdet, og som regel får hun positiv respons fra folk, når hun fortæller, hvad hendes arbejde er.

”Jeg elsker, at jeg er min egen chef. Jeg skal ikke rapportere det til nogen, og jeg gør ikke noget, jeg ikke vil. Hvis nogen er ondskabsfulde eller irriterer mig, kan jeg bare bede dem om at skride,” siger Hope.

”Jeg elsker det kreative og psykologiske ved det hele. Og så selvfølgelig pengene.”

Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Fiktivt univers kommer til live

Leave a Reply

Skriv et svar