FORSIDE / NYHEDERNE / Sanselige erotiske billeder og kunst

Sanselige erotiske billeder og kunst

Kom og oplev kunstnerindens sensuelle malerier blive levendegjort, når sanselige modeller træder ud af billederne og smyger sig kærligt og kropsligt sammen.

Levende modeller danser deres eget maleri frem i en erotisk dans. De danser, mens maleren Birgitte Gyrd lader penslen danse på lærredet og fastholder bevægelsen og stemningen.

Det sanselige favntag, de heftige kærtegn og det svimlende kys, det er der alt sammen, ulmende og glødende i Birgitte Gyrds billedunivers.

»Bodyality« er et ord, som Birgitte Gyrd selv har opfundet, fordi hun synes, det dækker omdrejningspunktet for hendes værker: Krop, dans, bevægelse og erotik.

Tæt omslyngede par, der danser, som var de en krop i en lidenskabelig næsten vulkans heftig tango. Elskovslyst under orangetræet i blomst, jamen de er der alle sammen, malet med rytme og farvekraft.

Birgitte Gyrd skabt et kærlighedspodie bestående af et kæmpe rundt maleri i glødende farver af et par i hvirvlende erotisk dans. Kom helt tæt på denne lille intimscene, mens du slænger dig på hendes italienske lysbænke.

Indtag de nyeste sensuelle malerier, der udstråler alt det hun er optaget af af nærværende hengiven kontakt, legende lidenskab, pirring af sanserne og den stærke ægte polaritet mellem mand og kvinde. Hendes farvers sansemættende frækhed og penselstrøgenes levende lethed kan spises på stedet, så du mærker vellysten brede sig ud i hele din krop.

Kunstnerinden er tryllebundet af japanske bondage.

”At kunne give slip og give mig hen er én af de største gaver jeg har modtaget de seneste par år. Og noget af det sværeste for os vestlige kvinder at turde i det 21. århundrede,” siger kunstnerinden, der har været professionel udøvende de sidste 20 år, udført store bestillingsopgaver, udsmykket utallige hjem og udstillet i ind- og udland.
Den smukkeste stille ekstase opdagede hun her i foråret, hvor nye nære venner introducerede hende og hendes mand for Kinbaku. ”Waugh – jeg troede da slet ikke jeg var til bondage – øh mig den livsglade bløde danserinde …. Men pludselig så jeg  mig selv i en salig meditativ rus totalt indsnøret i røde reb fra top til tå, kunstfærdigt udført at min kære mand. En polaritet mellem os opstod, som vi aldrig havde oplevet før. Jeg var stille, hengiven og modtagende – skulle intet præstere – åh hvilken fryd og dyb dyb glæde. Og manden min styrede og strammede, som om han aldrig havde bestilt andet. Jeg følte mig omfavnet af et dusin arme.”

Parret kommer nu jævnligt i en æstetisk japansk udsmykket kælder i Valby, sammen med mange andre voksne par, der har fundet glæden sammen og – nogen gange hver for sig – i rebenes magiske verden.

Birgittes stærke og intense oplevelser i rebenes univers, har hun udtrykt i to store selvportrætter.

Birgitte Gyrd slutter lidenskabeligt: ” Det er i min egen kvindelige seksuelle kraft, at den fineste lykkefyldte oplevelse ligger… og som når nye højde når det mødes i det maskuline styrkefyldte favntag.”

Kom og mærk kunsten tænde den erotiske livsglød i dig!


Blå bog om Birgitte Gyrd

  • Birgitte Gyrd Møller, født 1965 og opvokset i Vejle.
  • Maler sit første billede som 10-årig.
  • Vil gerne være kunstmaler, men vælger alligevel den sikre vej og uddanner sig til efter- og højskolelærer med hovedfag i billedkunst.
  • Efter tre måneders fast job i 1995 siger Birgitte Gyrd dog alligevel op og beslutter sig for at leve af sin kunst. I begyndelsen er hun dog nødt til at supplere kunsten med undervisning. Hun bliver samme år kåret som årets kunstner i Ebeltoft.
  • Bliver professionel kunstner i 1997.
  • Første udstilling i udlandet – i Bruxelles – i 1998. Alt bliver solgt.
  • Har siden udstillet på Air Copenhagen, Forum. ArtKunstmesse, Herning. Galerie Wolfsen, Ålborg, Galleri Epoke, Vejle. Dansk Kunstmesse, Frederiksberg. Kunstmesse, Odense Kongrescenter. Wiebulls Kunstgalleri, Vedbæk, samt en lang række andre offentlige og private udstillingssteder.
  • Birgitte Gyrd er førd og opvokset i vejle, men bor nu i Haslev ved Førslev Gl. Mølle, hvor hun har sit atelier og showroom. Foto: Per Seyffart
  • Birgitte Gyrd og Lone Pind var enige om at bruge dette erotiske billede som cover på et lille brevkort på apoteket, der fortæller om udstillingen. Foto: Per Seyffart

Læs også

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Derfor vil mænd gerne domineres

Oftest hører vi om, at det er kvinder, der gerne vil domineres i soveværelset. Det …

Leave a Reply

Skriv et svar