FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Få den perfekte babe med hjem i sengen – ‘Date a doll’

Få den perfekte babe med hjem i sengen – ‘Date a doll’

Nu er sexdukkerne blevet så livagtige, at man kan tage fejl, de er lavet af TPE der gør at deres overflade føles som rigtig hud. Deres indre er lavet så oplevelsen bliver så virkelig som muligt. Anus, vagina og mund er
formet, både i det indre og ydre, som en rigtig kvinde eller udrusted som en rigtig mand.

Her er kvinden der aldrig siger nej og som ikke kritiserer din dårlige morgenånde.

Der videreudvikles konstant på at gøre dukkerne mere livagtige, og det har hittet i Japan og flere steder i verden. Teknologien er blevet så udviklet, at der inden længe også vil kunne implementeres kunstig intelligens og du ville kunne kommunikere med dukken.

Nu er Date a Doll  i Danmark og for første gang er de med på Erotic World messen både i Valby, Århus og Odense, her vil du kunne opleve en af dukkerne og der vil være svar på alle spørgsmål. Så savner du en dukke der gør fantasierne mere virkelige, så er det de livagtige dukker du skal se efter.
Piger/kvinder i behøver ikke føle jer snydt, dukkerne kan også laves som mænd, så ønsker du den mest villige mand, så er svaret en livagtig TPE dukke. Dukkerne kan bestilles costumemade. Skal det ligne din lækre ekskæreste, den smukke og frække popstjerne eller noget helt andet, kun fantasien sætter grænser. Hvilken størrelse kvinde er du til? Høj, lav? Tyk tynd? Størrelsen på numsen og barmen, alt kan tilpasses dine ønsker, go efter hvad du synes der ligger godt i hånden.

Så er spørgsmålet hvornår vi kan bestille en dukke der også serverer morgenkaffen.

Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Fiktivt univers kommer til live

Leave a Reply

Skriv et svar