FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Frostbehandling af penis giver mere sexlyst Wellness tilbyder mænd en frostbehandling af pik og nosserne - for at øge sexlysten...

Frostbehandling af penis giver mere sexlyst Wellness tilbyder mænd en frostbehandling af pik og nosserne - for at øge sexlysten...

Sådan får du en sundere ph mere potente kønsorganer hvis du en mand. Den nye trends hedder ‘frostbehandling’ – ja nu er det muligt, at få din diller, pik eller hvad du kalder den strammere og bedre end nogensinde.

Et spa i Manchester, England, tilbyder den kolde fornøjelse, og får 50 pund bliver din skede eller diller udsat for minus 160 grader i 30 minutter med nitrogen isdamp.

De kalder det målrettet kryoterapi, og det pludselige og voldsomme temperaturfald skulle angiveligt betyde, at blodet strømmer til området, ligesom kroppen udskiller store mængder af dets eget heroin, endorfin.

En vinterbader vil kunne nikke genkendende til denne del.

Ifølge spaet tror kroppen så også, at vævet har taget skade, hvilket får den til gå reparetions-mode. Hvilket så i sin tur skaber en stram, ungdommelig og ren hud på køndelene – fordi collagen-produktionen i øges.

Og det skulle så øge sexlysten og gøre sex sjovere.

Lyder det for godt til at være sandt?

Well, på metro.co.uk advarer gynækologen Jen Gunther mod ideen.

Det kan give forfrysninger, som måske nok vil vil betyde, at ‘gammel’ hud dørm og at et nyt lag vil dannes. Men det lag er tyndt, sensitivt og mindre elastisk – hvilket ikke er optimalt i genitalier, mener Gunther, der også påpeger, at 30 minutter kryoterapi vil reducere blodtilførslen og gøre dem mindre følsomme.

– Jeg har set konsekvenserne af for meget flydende nitrogen på kønsdele. Og det er ikke et kønt syn – og ingen har nogensinde sagt det forbedrede deres sexliv. Ideen om at udsætte genitalier for minus 160 grader i 30 minutter er fuldstændig latterligt, siger Gunther, der bruger kryoterapi i op til et minut med minus 20 grader.

I Storbritannien tilbyder en del gynækologer diverse laser- og ultralydsbehandlinger, der også angiveligt stimulerer dannelsen af collagen i skeden, som så skulle stramme den op og gøre sex meget bedre.

Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Fiktivt univers kommer til live

Leave a Reply

Skriv et svar