FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / HelloYouth søger bøsser ml. 15-39 år som dyrker BDSM, SM og fetish
I dokumentarfilmen 'Chemsex' undersøger vi en alarmerende tendens i Londons homoseksuelle miljø, hvor sexfester fulde af syntetiske stoffer har skabt en voldsom stigning i HIV-smittede og narkoafhængige.

HelloYouth søger bøsser ml. 15-39 år som dyrker BDSM, SM og fetish

Jeg er journalist på HelloYouth’s nye dokumentarserie, som bliver distribueret til flere medier: tv, podcast, web og muligvis radio til efteråret.
Temaet omhandler: SEX, FETISH OG TABUER‘ og henvender sig til unge mellem 15 – 39 år. Derfor søger vi kontakt til personer i målgruppen: singler, eller par, som har lyst til at tale om deres fetish, tabuer, sexliv og hvilke reaktioner eller oplevelser de fik fra familie, venner og omverdenen…

Vi har i redaktionen set, at I skulle have en ungdomsafdeling hvorfor jeg retter henvendelse til jer. Vi vil gerne fortælle en ny vinkel på BDSM, SM og fetish universet som ikke allerede er fortalt. Her tænker vi unge bøsser stadig for nogen møder fordomme og svært ved, at springe ud over for familier, venner og bekendte. Hvis denne målgruppe samtidig lever et Master & slave forhold kunne være endnu mere udfordrende.
Hvis I har nogen i ungdomsgruppen som I mener ville fortælle om deres fetish og hvad det vil sige, at være underdanig/dominerende og måske danner par.
Det er muligt at medvirke hvor ens fulde identitet ikke afsløres. Personerne optræder med maske eller slørring. Redaktionen respekterer diskretion og derfor vil de medvirkende få direkte kontakt med en videojournalist. Hvilket ikke vækker samme opsigt som et helt kamerahold.
GENEREL INFORMATION 

Vi vil undersøge og fortælle de historier, som endnu ikke har fået så meget fokus. Hvis du vil være med til, at ændre danskernes opfattelse og skubbe til folks fordomme. Så læs mere: HelloYouth.dk/Casting

Hvis du/I er interesseret i at dele jeres erfaringer med os vil vi meget gerne høre fra jer. Kontakt mig på mail eller via formularen på hjemmesiden.Gerne hurtigst mulig med et par ord om dig selv og din fetish.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen / Best regards

Camilla Jensen
Research & Casting
Member of DJ and IFJ
Mail: [email protected]HelloYouth.dk

Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Fiktivt univers kommer til live

Leave a Reply

Skriv et svar