FORSIDE / NYHEDERNE / HelloYouth’s piger siger: “Så STOR skal fyrens penis være!”
Hvis følelserne er med, betyder det faktisk ikke så meget. Selv om nogle piger hænger sig meget i det - ligesom nogle mænd går meget op i store bryster - er mit råd til manden, at han skal tænke hele sin krop som en stor pik,

HelloYouth’s piger siger: “Så STOR skal fyrens penis være!”

PENIS STØRRELSEN: 87 procent af pigerne mener, at penisstørrelsen har betydning, er der håb for de små?

Hvis drengene/fyrene har en penis mellem 16 og 20 centimer, gør du tilsyneladende tøserne lykkelige.

I hvert fald hvis din sexpartner er en af de 1997 kvindelige læserne, der deltog i HelloYouth.dk, TidensKvinder.dk og HelloYouth.dk store penisundersøgelse.


HVOR STOR ER DIN FYR’S PENIS PIGER?

Hvor stor er DIN erigeret penis?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...


Redaktionen kommer dog de læsere, hvis partnere er mindre velhængte, til hjælp. HelloYouth.dk har luret den berømte sexolog Tracy Cox’ tricks af og lister en hel række moves, som er gode at kunne, hvis man har en mindre tissemand, eller hvis kæresten har det.

Regel nummer 1, som alle med en lille penis skal forholde til, er: Husk forspillet!

Kys, kærtegn, slik og lir gør kvinderne liderlige og superfølsomme, så hun sikkert kan komme ved en klitorisorgamse – ’en god all round-stimulering af hele skeden, er den perfekte vej til en klitorisorgasme,’ som pigerne tilføjede.

Vi spørger så: Er det ikke lidt incestuøst..?

78 procent af HelloYouth.dk’s læsere mener i øvrigt, at gørelsen kan veje op for, at en mands penis er lille.

Få følelserne med
Man skal være glad for det, man har. Og det gælder både for manden, der har en lille penis, og for hans kvinde, mener sexolog Joan Ørting.

– Hvis følelserne er med, betyder det faktisk ikke så meget. Selv om nogle piger hænger sig meget i det – ligesom nogle mænd går meget op i store bryster – er mit råd til manden, at han skal tænke hele sin krop som en stor pik. Så vil pigerne mærke hans engeri, hans glød, hans charme og nærvær. En mand er sexet i kraft af sin intensitet.

– Og så kan man jo også bruge dildoer og alskens legetøj, som manden kan styre. Det er superfrækt – både rent fysisk, men så sandelig også selve tanken om, at han bruger den, siger Joan Ørting

Store tissemænd
Joan kender personligt til problemet med for store tissemænd:

– Så kan han binde et lille tørklæde ved roden, så han ikke kommer for dybt. Og så skal man passe på stillinger, hvor kvinden for eksempel ligger med benene i vejret eller knæene presset ind mod maven, det kan gøre ondt. Alle stllinger på siden, hvor man ligger i ske, er gode, hvis penis er for stor. Og så er anus, meget mod den almindelige opfattelse, faktisk istand til at tage rigtigt store tissemænd, når det først er blevet tilvænnet, siger Joan Ørting

Gennemsnit på størrelsen af pikken

For at tilfredsstille nysgerrighed mænd (og kvinder) i hele verden, har mange videnskabelige afhandlinger forsøgt at besvare spørgsmålet, som mange mænd ønsker et svar – hvad er den gennemsnitlige penis størrelse?

helloyouth-81Offentliggjorte undersøgelsesresultater bliver ofte introduceret med baggrundsoplysninger om mænds udbredte angst om, hvorvidt deres penis er stor nok, og hvis seksuelle partnere vil være tilfredse. Så hvad er sandheden?

I betragtning af den allestedsnærværende gratis, let tilgængelige internet pornografi, og stigningen i aggressiv markedsføring af virksomheder, lovende en større penis gennem brug af forlængere og forstørrelsesapparater, er det let at se, hvorfor sandheden om mandlige kønsorganer længde og omkreds kunne have blevet skjult.

Måske er det ingen overraskelse, da, at forskerne konsekvent finde, at mænd har øget bekymringer om deres manddom. Ubegrundede bekymringer om utilstrækkelighed, ikke hjulpet af den kendsgerning, at en mands egen opfattelse af hans penis automatisk gør det ser mindre for ham end til en anden. Ser ned på penis oppefra gør det ser mindre sammenlignet med hvordan det ser ud lige på, eller fra siden.

At se ens egen penis fra dette perspektiv og sammenligne det med andre mænds vedhæng fra et andet perspektiv, kan derfor forstærke falske ideer om penis størrelse.

PENISGUIDEN – den ultimative guide

FAKTA: Her er nogle vigtige punkter om den gennemsnitlige penis størrelse. Flere detaljer og supplerende oplysninger er i hovedsagen artiklen. Mens 85% af kvinderne var tilfredse med størrelsen og andelen af deres partners penis i en undersøgelse, var mindre sikker på selv skaber.1 mænd 45% af mændene i undersøgelsen mente, at de havde en lille penis. På tværs undersøgelser er det blevet konkluderet, at slatne længder spænder omkring 7 til 10 centimeter. slap omkredse spænder omkring 9 til 10 centimeter. Opretstående længder spænder omkring 12 til 16 centimeter. Opretstående omkreds (kun én tidligere undersøgelse) var omkring 12 centimeter. En højere BMI og høj alder synes at være svagt associeret med en kortere penis længde.

Læs også

Drenge bliver også voldtaget #MEEto

HelloYouth sætter i denne artikel fokus på, at det ikke kun er piger som er …

Aarhus Pride gør weekenden mere farverig i Aarhus

” Kærlighed er kærlighed, i alle dens afskygninger. Og det er noget vi kan rumme …

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

Leave a Reply

Skriv et svar