FORSIDE / REKLAMEAKADEMIET.DK / ‘De smukke drenge’: Modeverdenen er ikke en dans på roser

‘De smukke drenge’: Modeverdenen er ikke en dans på roser

Vi har snakket med en ung flot fyr om, hvordan det er at være herremodel.

Da HelloYouth forsøger at fange Martinus over telefonen første gang, kan han ikke tage den. Den 17-årige bornholmer sidder nemlig midt i en biologiprøve på sit gymnasium i Rønne.

Det er en stor kontrast til, hvad han ellers laver. Martinus er model, og man kan lige nu følge hans karriere i dokumentarserien ‘De smukke drenge’ på DR3.

– Jeg sagde ja til at være med i programmet, fordi mange spørger mig, hvordan det er at være model. Det kan være svært at svare på, fordi det handler om stemningen og nuet. Det her program kan give et øjebliksbillede, jeg ikke kan forklare selv, siger Martinus Dalsjø, da han er færdig med biologiprøven.

‘De smukke drenge’ er lige nu det mest streamede program på DRs hjemmeside.

– Jeg tror, at folk finder lide det, fordi de får et indblik i en lukket verden. Der er mange, som ikke ved, hvordan herremode foregår, lyder det fra Martinus.

Han mener, at programmet er med til at vise en anden side af modellivet, som mange mennesker har både positive og negative fordomme om.

– Modeverdenen er ikke bare er en dans på roser med champagne, fest, piger og masser af penge. Jeg tror, at mange glorificerer modellivet. De tror, at man tjener masser af penge og ikke har problemer. Men her ser vi mennesket bag de store, flotte billeder.

For Martinus er det bedste ved at være model, alle de selvstændige rejser, som han kommer ud på, når der er modeuge. Det skubber ham ud af hans comfort zone, som han siger.

Det værste ved branchen er, når han har rendt rundt til castings i 14 dage – uden søvn og måske uden nogen bookinger.

Læs også

INTERVIEW: Dansk par viser sit sexliv frem

Flere gange om ugen inviterer det unge par Katja og Jacob fremmede mennesker helt med …

Husker du? Porno Milli og Oliver fra TV2

I Go’ aften Danmark fra 2009 var Milli og Oliver i studiet, et ungt dansk …

Leave a Reply

Skriv et svar