FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Hvem er bedst til at smide tøjet? Se alle finale-stripperne her

Hvem er bedst til at smide tøjet? Se alle finale-stripperne her

Snart er det igen tid til at kåre landets bedste mandlige og kvindelige strippere. Danmarksmesterskaberne i Strip 2017 vil blive afholdt på sex- og erotikmessen Erotic World i Valby Hallen fra fredag den 7. april og tre dage frem.

“Vi har hele tiden haft i tankerne at lave DM i strip, som en del af messen, og på den sidste messe var der flere der efterspurgte det, og derfor har vi nu dækket et behov hos vores kunder. Vi har på rekord tid fået en masse tilmeldinger og fået kæmpe opbakning fra hele branchen,” siger arrangør af Erotic World, Dennis Møller. Han er ikke i tvivl om, at strip-konkurrencen vil være et stort plus for messen.

DM i Strip er med til at tænde konkurrencegenet hos vores strippere. Det vil skabe spænding og give gæsterne fif til deres egen erotiske verden. Gæsterne får en oplevelse, som de sent vil glemme. Mange af deltagerne vil nemlig komme med helt nye shows og dermed vise gæsterne, hvad der er det ypperste i branchen,” siger Dennis Møller, som fortæller, at DM for piger foregår fredag fra klokken 17-21, mens mændene skal konkurrere om lørdagen mellem 16 – 19.

Fire mænd og 12 kvinder er tilmeldt. Du kan tjekke alle DM-deltagerne ud her:

Stemningsfotos fra DM I STRIP 2016

This slideshow requires JavaScript.

Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Fiktivt univers kommer til live

Leave a Reply

Skriv et svar