FORSIDE / GUIDEN / Introduktion til cuckolding

Introduktion til cuckolding

Det grundlæggende ved cuckolding er, at det er kvindens seksuelle nydelse som er i højsædet, og manden som tænder på at se hende være sammen med andre mænd eller blot det at vide, at hun er sammen med andre mænd. Det er altså ”lovlig” utroskab hvor begge parter nyder at kvinden i forholdet er sammen med andre mænd.

Par som dyrker cuckolding skiller sig derfor ud fra åbne forhold ved at det kun er kvinden som har carte blanche til at være seksuelt sammen med andre.
Cucken behøver ikke være fysisk tilstede under cuckold leg. Når det er sagt er cuckold legen udelukkende en fælles seksuel udlevelse i parforholdet, som kan styrke et parforhold, da det kræver dybfølt kærlighed til sin partner at have lyst til at være åbne omkring fantasier og lyst til at udleve dem sammen.
It takes three to tango
Cucken/hanrej
Hanrej er en gammel og nedladende betegnelse, for en mand hvis kone er ham utro. Ordet stammer fra tysk hahnrei som er en kastreret hane.
En cuck er en mand som ønsker at hans kone/kæreste er sammen med andre mænd.
Cucken er oftest den som introducerer parret til cuckolding, ud fra hans egne fantasier om at konen er sammen med andre mænd med/uden hans accept. Men på sigt ønsker mange cucks at Hotwifen tager teten. Det er dog vigtigt at han ikke presser hende for hurtigt frem, da det netop er hendes lyster som bør være styrende i et cuckold forhold.Hotwife
Hotwife er kvinden i et parforhold, som er sammen med andre mænd med partnerens accept. Hotwifen har sin cucks lyster for øje når hun leger med en tyr, og sørger altid for at inddrage ham på den måde som passer ind i deres fælles fantasier.

Tyr/Bull
En Tyr er en udefrakommende mand som har sex med en anden mands kone/kæreste, med mandens accept.

To vinkler på cuckolding
Overordnet set dyrkes cuckolding ud fra to vinkler. En dominerende vinkel og en ikke dominerede vinkel.

Den dominerende vinkel
Her tænder parret på fantasien om at cucken ikke er god nok til at tilfredsstille Hotwifen seksuelt.
Cucken kan evt. deltage ved at sidde bundet ved siden af sengen og kigge på mens Tyren tager sig Hotwifen. Cucken kan inddrages ved at sørger for forfriskninger til det elskende par, eller at slikke hans Hotwife efter Tyren er kommet op i hende. Nogle cuckkold par tager ydmygelsen videre, og indføre et kyskhedsbælte til cucken, så han heller ikke er i stand til at onanere uden at Hotwifen giver ham lov. Ud fra den dominerende vinkel vil cucken ofte være draget af masochisme i et eller andet omfang.

Den ikke dominerende vinkel
Her tænder parret på at kvinden er et seksuelt væsen som fortjener mest mulig seksuel tilfredsstillelse, og det er derfor naturligt at det også inkluderer at hun er sammen med andre mænd. Ligeledes kan manden også synes at hans partner er så fantastisk at hun bør nydes af andre mænd. Derudover kan det også give manden et kick at sidde på første række og se et ”live” sexshow mellem hans Hotwife og hendes Tyr. Cucken deltager evt. ved at filme eller ved at sidde ved siden af og onanere. Cucken deltager altså ikke fysisk i den seksuelle akt, da vil det i stedet være en trekant, og ikke cuckolding.

Hvordan kommer man i gang med denne livsstil
Parrets kærlighed til hinanden bør være styrende for at lege med cuckold genren. Og at de har lyst til at udforske/udleve deres seksuelle interesse og fantasier i fællesskab. Det siger sig selv at for at kunne invitere andre ind i parrets mest intime rum er det vigtig med et fundamentalt stærkt parforhold.
Parret bør stole på hinanden og grundlæggende være fri for jalousi, dog ikke sagt at det ikke vil kunne opstå under legen, da det netop er et rush mange cucks søger. Men grundlæggende skal parret altså kunne stole 100% på hinanden og deres parforhold. For mange par er det manden der først ytre ønske om at se konen være sammen med andre mænd. Her vil mange tvivls spørgsmål kunne opstå hos kvinden og det vil være naturligt at tænke om manden har en bagtanke, om det er fordi han selv gerne vil være sammen med andre kvinder, om det er fordi han ikke elsker hende længere etc.
Derfor er det første skridt altså at kunne tale åben og ærligt om disse fantasier, mane bekymringer til jorden og være ærlig omkring hvad det er for manden som tænder. For manden kan disse fantasier have været til stede i rigtig mange år, og derfor er det vigtigt at han ikke skubber for hurtigt på.
Første skridt kan være at fantasere om det i dobbeltsengen når parret dyrker sex, fx at snakke om at Hotwifen trænger til at være sammen med en rigtig mand etc. Der er også par hvor Hotwifen fortæller om tidligere elskere mens parret dyrker sex, hvilket giver dem begge et kick.
Når begge parter har fået mod/lyst til at bringe fantasierne ud i virkeligheden er det vigtigt at tale spillereglerne igennem igen og igen. Der er mange aspekter som bør drøftes i fællesskab.
Hvem skal finde en Tyr? Manden, kvinden eller i fællesskab. Det kan være svært at finde den helt rette Tyr og parret må forberede sig på det kan tage flere måneder.
Hvor skal de finde en tyr? i omgangskredsen, i klub, i byen på datingsite mv.
Skal de mødes inden til kemi møde? Dette er for at se Tyren an og det kan være rart for kvinden at finde ud af om hun kan tænde på ham. Omvendt kan det virke opsat og være en stor grænse at skulle mødes over en kop kaffe og snakke om vind og vejr, hvor det dybest set handler om at mødes til sex senere. Skal begge parter være til stede når de mødes med Tyren? Det kan være rart for kvinden at mødes med Tyren alene da hun så ikke skal præstere foran to mænd, her kan hun inddrage sin partner ved at sende ham frække billeder fra forløbet. Og efterfølgende fortælle ham om alle de frække oplevelser. Omvendt kan der også være en tryghed i at have manden med ved siden af, samtidig med den fælles oplevelse. Det ene udelukker dog ikke det andet. Det er blot vigtigt at huske på begge parter skal ha´ noget ud af oplevelsen.

Hvordan kommer man i gang som Tyr
Overvejer man at blive Tyr vil man desværre opleve at det kan være svært at finde par at lege med, da der som udgangspunkt er rigtige mange om buddet og ikke tilsvarende antal par som søger en Tyr. Man ´konkurrerer´ ikke bare med erfarne Tyre, men også med fyre blot er på udkik efter nogle at have sex med. Vil man gerne være en seriøs Tyr for at få den bedste oplevelse er det vigtigt man sætter sig ind i cuckold genren for at kunne matche parrets krav. Når man vælger at være sammen med et cuckold par siger man ikke blot ja til at være sammen med Hotwife men også i et eller andet omfang cucken. Som Tyr er man et redskab til at opfylde cuckold parrets seksuelle fantasier.

Hvilken rolle spiller en Bull / Tyr i et cuckoldforhold?
Ofte er han jo i teten overfor cuckolden som i deres indbyrdes forhold er den lille.
Hvis en Tyr er gjort af det rette stof så har han sat sig grundigt ind i hvilken tilgang til forholdet cuckolden har.
Der kan være mange vinkler også for en cuckold at anlægge på et forhold hvor en Tyr kommer ind og tager hans plads specielt omkring de seksuelle rettigheder i forholdet.
Den rigtige Tyr sætter sig grundigt ind i hvordan cuckolden befinder sig i sin rolle, og han sørger naturligvis for at spille op til ham på en måde så også han får noget ud af sin rolle i forholdet.
Nogle cuckolds vil gerne ydmyges, mens andre blot gerne se at konen har en Tyr der tager sig af hende.
Omkring kvinden i forholdet er der også forskellige vinkler som skal tages i betragtning.
Er hun Hotwife og har behov for flere elskere eller kan hun nøjes med sin Tyr?
Er hun til at ville domineres så skal Tyren jo være i besiddelse af evner der kan tilfredsstille denne del i forholdet også.
Dette at være Tyr i et sådan forhold er ikke det samme som at have en elskerinde, da forholdet simpelthen bygger på nogle andre værdier end i et traditionelt forhold hvor et par har en husven.
Den rigtige Tyr forstår at sætte sig ind i alle disse ting og faktisk kræver det en del indsigt fra hans side hvis han vil sin rolle på den rigtige måde.

 

Læs også

Aarhus Pride gør weekenden mere farverig i Aarhus

” Kærlighed er kærlighed, i alle dens afskygninger. Og det er noget vi kan rumme …

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Leave a Reply

Skriv et svar