FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Kødfløjte, ynglepind, den gasblå hævner.

Kødfløjte, ynglepind, den gasblå hævner.

Hvad kalder du mandens kønsorgan? I en ny undersøgelse afslører kvinder og mænd, hvad de kalder kønsorganerne.

Penis’, ‘pik’, ’tissemand’ eller ‘diller’. Mænds kønsorgan har mange navne, og en ny undersøgelse afslører, at kvinder og mænd omtaler penissen helt forskelligt.

Flest mænd, 31 procent, svarer, at de omtaler deres kønsorgan som ‘pik’, men der er flest kvinder, 24 procent, som siger ’tissemand’. Faktisk er det kun 16 procent af kvinderne, der omtaler en mands kønsorgan som ‘pik’.

– Hvis en voksen mands pik bliver omtalt som ’tissemand’, er det enormt upassende. Det er noget, man siger om små drenge under 12 års kønsorgan, siger sexolog Jakob Olrik.

Han tror, mange kvinder foretrækker ordet ’tissemand’, fordi der kan ligge nogle seksuelle associationer i ‘pik’.

Nogle vil mene, at man ikke kan sige ‘pik’ uden at aktivere et lystunivers. For nogle bliver ordet beskidt. Derimod skal man ikke sige ’tissemand’ i erotiske situationer. ‘Tissemand’ hører ikke til i det frække, erotiske hjørne

. Det siger Jakob Olrik.

Han siger dog, at der kan være noget charmerende ved kvinder, der er bornerte og ikke tør sige de beskidte ord.

Og kvinderne holder sig også til de mere “uskyldige” ord, når de skal omtale det kvindelige kønsorgan.

Her siger flest kvinder, 17 procent, ‘skede’, mens de fleste mænd, 31 procent, svarer, at de oftest anvender ordet ‘fisse’.

– Der ligger en masse betydninger i den måde, vi omtaler vores kønsorganer på. ‘Skede’ vil jeg tro oftest bliver brugt i sætninger som: ‘Jeg har lidt problemer i min skede’. Bruger du ‘skede’ i et erotisk øjeblik, er der en stor sandsynlighed for, at manden associerer det med noget negativt, siger Jakob Olrik.

Hvis du har problemer med, hvad du skal kalde din kærestes kønsorgan, fortæller Jakob Olrik, at du kan undgå problemet ved at give organet et navn.

 

Om undersøgelsen

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er lavet af YouGov for metroxpress, og den er baseret på interview med 1515 personer i alderen 18-75 år. Undersøgelsen er foretaget i perioden 20-23. november. De adspurgte er blevet spurgt om: – Hvilket ord bruger du typisk om en voksen mands kønsorgan, når du taler med andre voksne/unge om emner, der vedrører en mands kønsorgan? og – Hvilket ord bruger du typisk om en voksen kvindes kønsorgan, når du taler med andre voksne/unge om emner, der vedrører en kvindes kønsorgan?

Læs også

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Herreundertøj: Jo mindre det er, jo mere sælger det

Det er ikke sikkert, du er klar over det, men der er en revolution i …

Leave a Reply

Skriv et svar