FORSIDE / COMMUNITIES / Læsernes pinlige historier (oktober)
HelloYouth - Her får du verdens ultimative tip, råd og vejledning til dagen derpå. Hovedpine, kvalme som følge af tømmermænd. Se her hvad du skal gøre.

Læsernes pinlige historier (oktober)

Læserne har sendt deres pinlige historier ind til HelloYouth.dk, og det var en tæerkrummende men sjov affære. Her kommer nogle af de bedste

Den forkerte klasse

Det var en stresset mandag morgen. Jeg var kommet for sent op og løb nærmest ud af døren. Jeg følte at jeg havde glemt halvdelen af alt det jeg skulle huske. Da jeg nåede busstoppestedet mindedes jeg det idrætsmodul der ventede forude og jeg mindedes den pose med idrætstøj som stadig stod på gulvet på mit værelse. Jeg blev nød til at skynde mig tilbage efter den, jeg fik fat i den og skyndte mig ud af døren. Jeg kunne ane bussen idet øjeblik jeg nåede ud til vejen. Jeg løb efter bussen, heldigvis nåede jeg den. Med mit held var bussen selvfølgelig forsinket og jeg måtte skynde mig afsted mod skolen. Jeg havde ikke tid til at tjekke hvor jeg skulle være så jeg antog at vi skulle være i vores stamlokale. Denne dag var det dog ikke tilfældet. Jeg løb op af trappen i håb om at nå klasselokalet til tiden. Jeg åbnede døren i et brag og til min fortvivelse var det ikke min egen klasse. Jeg skyndte mig ud men jeg var allerede begyndt at rødme. Da jeg endelig fandt min egen klasse stod jeg knald rød i hoved og med 50% fravær.

Hilsen en pinlig 2.g’er

Se også: UPS! pinlige fotos med erotisklegetøj posted på Instragram og Facebook

Sommerdag på stranden

Min nye flirt og jeg skulle på picnic med hans familie. Dette var første gang jeg skulle møde forældrene. Det var sommer så jeg havde en lys buksedragt på med en bikini inden under. Det hele foregik nemlig på stranden. Min flirt og jeg ankom på stranden på cykeler, vi kom lidt for sent så hele familie var allerede samlet, og i gang med at spise. Ikke et særlig godt førstehåndsindtryk. Det hele foregik stille og roligt, og vi sidder og spiser, snakker lidt med forældrene osv. Lige pludselig beslutter min flirt og hans brødre, at nu skal vi ud og bade. Jeg vil gerne virke sjov og frisk, så jeg er med på ideen. Vi løber ud i vadet, vi pjasker og leger. Min flirt vil gerne vise sig lidt frem, og begynder at kaste med mig. Jeg griner højlydt sammen med de andre, lige pludselig begynder de ældre fætre at skrige af grin, og jeg som bare tror det er fordi vi har det sjovt, griner med. Jeg kigger så ned af mig selv og ser at min bikini top er væk!! Jeg løber op af vandet, drengene begynder bare at grine endnu mere, jeg var så tæt på at græde. For at gøre det hele værre ,finder jeg ud af ,at jeg har fået min menstruation, så der løber en smule blod ned af mit ben. Jeg tørrer det værste væk med et blad, og tager min buksedragt på. Jeg cykler så hurtigt jeg kan væk fra det hele, men eftersom jeg ikke har hverken bind eller tampon på, bløder jeg meget igennem i min lyse buksedragt, og mange af bilerne dyttede af mig og min blødende numse😦

Jeg har aldrig kunne se min daværende flirt i øjnene siden

Kys

En meget pinlig berørt pige

De flyvende bryster

For et år siden havde jeg et hemmeligt crush på en dreng ved navn Jacob. Han gik i klassen over mig, og jeg vidste, at han jævnligt kom nede i Fitness World. Så min bedste veninde og jeg fik den idé også at melde os ind.

gssgsgMin veninde og jeg havde været nede været og købe nyt fitness tøj, så Jacob måske endelig ville slå øjnene op form mig. Udover det havde jeg også fået min veninde til at udspionere ham, så vi vidste hvilke hold han gik på.

En dag på holdet ’puls og styrke’ roste læreren mig så meget for mit engagement, at han ville have mig op foran som et godt eksempel. Vi fortsatte træningen, og jeg havde den dag en stram og nedringet top på for at få Jacobs opmærksomhed. Så i et lidt for ivrigt hop fløj mit silikone indlæg pludselig op af bh’en, og det ramte ikke hvilken som helst person. Silikone indlægget ramte Jacob lige i øjet, og jeg har aldrig været flovere i hele mit liv.

Jacob fik et blåt øje, og jeg følte mig nødsaget til at flytte skole.

Hilsen en meget flov pige.

Læs også

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Derfor vil mænd gerne domineres

Oftest hører vi om, at det er kvinder, der gerne vil domineres i soveværelset. Det …

Leave a Reply

Skriv et svar