FORSIDE / COMMUNITIES / Læsernes pinlige historier
HelloYouth - Her får du verdens ultimative tip, råd og vejledning til dagen derpå. Hovedpine, kvalme som følge af tømmermænd. Se her hvad du skal gøre.

Læsernes pinlige historier

Læserne har sendt deres pinlige historier ind til HelloYouth.dk, og det var en tæerkrummende men sjov affære. Her kommer nogle af de bedste

Som resultat kom der rigtig mange mails fra læsere, som havde oplevet pinlige ting, de ikke desto mindre var villige til at dele med redaktionen og HelloYouth.dk’s øvrige læsere.

Vi har her på HelloYouth.dk udvalgt vores egne favoritter. I solidaritet har vi fundet på dæknavne til de personer, der har været så venlige at sende os historierne her i artiklen.

Gift dig med mig!
Det, som hyppigst gik galt for læserne i de mails, vi modtog, var sms’er, der havnede i de forkerte indbakker.

– Jeg videresendte engang i en brandert en SMS til min svigermor med tilbud fra en bekendt om betaling for nøgenbilleder. Næste dag, da jeg kom i tanker om det, havde jeg mest lyst til at flygte til Afghanistan, skriver Yvonne.

Bolette havde også svært ved at ramme de rigtige taster på telefonen:

-Jeg var begyndt at date den her megalækre fyr, efter at jeg var gået fra et længere forhold. Jeg var overbevist om, at næste date ville ende ud med at han kyssede mig, da der ikke længere var tvivl om, at interessen var gensidig!, skriver hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men så tikkede der en sms ind på mobilen fra Bolettes eks:

– I sms’en stod der noget om, hvor højt han elskede mig, at jeg var den han ville giftes med og have børn med. Jeg ved ikke lige HVORDAN, men på en eller anden måde lykkedes det mig at sende den videre – til ham jeg var interesseret i, fortæller Bolette.

Trods hendes forklaringer blev den lækre fyr temmelig skræmt over den inderlige kærlighedserklæring fra en pige, han næsten lige havde mødt.

– Lad mig straks sige, at vi ikke havde flere dates… slutter Bolette.

Toilet-forstyrrelser
Mange af læsernes pinlige historier foregår enten på toilettet eller har noget at gøre med ting, der retteligt hører hjemme i kummen.

Svenning fik uventet besøg, da han skulle have en hyggestund på toilettet.

– For en del år siden skulle min kone ned i kælderen og vaske tøj. Jeg vidste, at hun snart kom op igen og jeg slog derfor låsen fra, da jeg lige skulle på toilettet (der sidder jeg gerne en rum tid).

– Jeg sad på toilettet med ÅBEN dør, fordi badeværelset var så småt, at jeg ikke kunne sidde og læse tegneserier med døren lukket.

– Sekunder efter min kone er gået, banker det på døren. Jeg tænker, at hun har glemt noget. Derfor råber jeg ‘Døren er åben’. Ind kommer så manden, der skal aflæse varmemålerne. Der manglede jeg VIRKELIG ord, skriver Svenning.

Nøgen-chok
Det er også pinligt at være nøgen, synes mange af læserne. I hvert fald når man er det på en lidt for offentlig måde. Poul udførte stilsikkert en klassisker inden for nøgenpinlighed under en ferie i Kroatien:

– Jeg havde glemt mine badebukser, så jeg skyndte mig til den nærmeste ‘bade-butik’ og spurgte manden, om han ikke havde nogen badebukser. Han fandt nogen frem til mig og jeg tog nogen meget lyse grå nogen.

– Næste dag, da vi så skulle på stranden, tog jeg dem på og løb ud i vandet. Alt var fint indtil jeg skulle op igen. Da jeg kom ud af vandet var der lige pludseligt mange der kiggede på mig. Jeg kiggede mig bag skulderen og alt muligt men kunne bare ikke få det til at hænge sammen, indtil en dame kom hen til mig og sagde, at man kunne se alt gennem mine badebukser, siger Poul, der fik travlt med at lede efter et håndklæde.

Tak for det!
Om alle de indsendte historier kan siges, at der ikke er noget, der er så galt, at det ikke er godt for noget.

Det der var en pinlig oplevelse for indsenderne, har resulteret i god underholdning for alle os andre. HelloYouth.dk vil gerne sige tak for alle de sjove bidrag, og håber at læserne også i fremtiden får rodet sig ud i masser af pinlige situationer.

Læs også

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Derfor vil mænd gerne domineres

Oftest hører vi om, at det er kvinder, der gerne vil domineres i soveværelset. Det …

Leave a Reply

Skriv et svar