FORSIDE / DEBAT / Mænd vil imponere andre fyre med størrelsen af DERES pik

Mænd vil imponere andre fyre med størrelsen af DERES pik

At være veludrustet er nok noget, som mange mænd enten er glade for, at de er, eller i det skjulte ville ønske, at de var. Ikke for imponere damerne, men derimod for at gøre andre mænd misundelige.

Det er alment kendt, at størrelsen på penis, er vigtigt for mændene. Det overraskende er nok nærmere, at det faktisk er andre mænd, som mændene gerne vil imponere.

Kvindernes dom: derfor betyder penisstørrelsen noget – se her hvorfor

Mænds penisstørrelse er vigtig i omklædningsrummet

Ny undersøgelse foretaget af australske Victoria University på 738 mænd i alderen 18 – 76 år, konkluderer, at når det kommer til penisstørrelsen i soveværelset, er størsteparten af mændene ganske tilfredse, men gælder det derimod mandeomklædningsrummet, er det straks en anden historie.

For interessant nok er det faktisk vigtigere for mændene at fremstå veludrustede overfor deres mandlige kammerater, end hvad kæresten eller konen derhjemme synes om den sag. Det skriver Daily Mail.

 

Hvor stor er DIN erigeret penis?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Mænds konkurrencegen spiller ind

Undersøgelsen viste, at når det kom til penisstørrelse i forhold til at kunne seksuelt tilfredsstille sin partner, var mændene langt fra lige så selvkritiske, som når det kom til, hvad andre mænd tænkte om deres penis fremtoning. Dr. Annabel Chan Feng Yi, der stod for undersøgelsen, kalder fænomenet for “omklædningsrums-syndromet”. – Ofte handlede det mere om konkurrencen med de andre mænd. Mange føler sig mest usikre omkring deres størrelse i omgivelser, hvor andre mænd kan se dem, som for eksempel i et omklædningsrum.

Penistema: Hvordan ser de ud, tjek længden på en gennemsnitspenis og meget mere.

Mænd bekymrer sig om deres udseende

Ud over usikkerhed omkring deres penisstørrelse, var mændene også bekymrede over deres vægt og generelle fysiske fremtoning, og ville gerne fremstå mere maskuline og veltrænede, end de følte, de reelt var.
Dr. Chan Feng Yi konkluderer, at samfundets normer og pres når det kommer til udseende, også omfatter mændene, men modsat kvinderne har mændene næsten ingen fællesskaber, hvor de kan hente hjælp fra, og hun opfordrer til mere fokus på området.

Penisstørrelse

Er størrelsen på din penis vigtig??

Der er rigtig mange drenge og mænd, der går rundt med tanker omkring deres størrelse på sin penis, tankerne handler desværre ofte om éns penis er stor nok?

Hvis du er en af dem der ikke er tilfreds med størrelsen på din penis, så vil jeg opfordre dig til at læse lidt videre.

I puberteten starter din penis med at udvikle sig, testiklerne falder ned og forhuden begynder stille og roligt at slippe, så du kan trække forhuden tilbage. Ens penis variere i størrelse, form og farve fra dreng til dreng, der er ikke en penis der er helt ens.

Din penis er færdig udviklet når du er ca. 18 år.

Hvor stor er en normal penis??

Gennemsnitsstørrelsen ligger mellem 10 og 18 cm, din penis kan sagtens være mindre eller større end gennemsnitsstørrelsen. Størrelsen på din penis kan være svær at bedømme i slap tilstand, da en lille penis i slap tilstand ofte har en større volumeforøgelsen, så derfor udligner de ofte hinanden.

Du skal vide at skeden er en muskel, som tilpasser sig din penis størrelse.

Hvis du er ked af din størrelse, eller form nu, så vil jeg istedet opfordre dig til at være stolt af det du har. En fantastisk penis er en elsket penis!!

G-punktet sidder ca 3 cm oppe i skeden på kvinden, Så du skal ikke særlig langt op, for at give pigen en skøn og fantastisk oplevelse.

Det har intet med størrelsen at gøre på din penis, men istedet at du er glad for den, jo mere du elsker din penis og acceptere den som den er, jo mere fantasisk forhold får dig og din penis det, og et bedre sex-liv vil det give dig, da du muligvis bliver mere afslappet omkring selve situationen.

Sex handler ikke kun om kønsorganer, men istedet om det samspil to mennesker har sammen.

Hvis din penis ikke altid vil som du vil, så accepter det, lav noget andet, skift fokus.

Læs også

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Herreundertøj: Jo mindre det er, jo mere sælger det

Det er ikke sikkert, du er klar over det, men der er en revolution i …

Leave a Reply

Skriv et svar