FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK

SEX & EROTIK

Køb sperm på det ‘grå sæd-marked Først i 1997 kom den første lov om kunstig befrugtning i stand, og før den tid skred myndighederne ikke ind over for private sædaftaler.

Skriv »privat sæddonor« i Googles søgefelt og følg et af de første søgeresultater over på www.netdoktor.dk. Her omtaler en 30-årig mand sig som »190 cm høj, vejer 97 kg, er pæn og maskulin bygget«. Han tilbyder privat sæddonation. Men selv om hjemmesider og sociale mødesteder på internettet forkorter kontakten mellem …

Læs mere...

Drenge bliver også voldtaget #MEEto

HelloYouth sætter i denne artikel fokus på, at det ikke kun er piger som er ofre for voldtægt. Det kan drenge også. Denne dreng vi har talt  med får her lov til, at fortælle sin version om voldtægten for fire år siden.

Læs mere...

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker løs og på andre måder påfører kvinder smerte.

Læs mere...

Cap d’Agde – en podcast om swingersex og cuckolding

I den sydfranske nudist-by Cap d’Agde kommer der i sæsonen op til 50.000 nudister og swingere fra hele verden for at holde ferie. En historie om swingerpar, hotwife og hanrej livsstilen som pludselig tager en uventet drejning under middelhavets sol, og ender i Ringkøbings regnvejr.

Læs mere...