FORSIDE / NYHEDERNE / EVENTS / Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

 

Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt KoyoCon 2017.

Her mødes fans fra Danmark og resten af norden for at hylde deres favoritter inden for genre som tegneserier, film, anime og computerspil.

Det gør de blandt andet via fænomenet cosplay, som går ud på at klæde sig ud som sine yndlingskarakterer fra de serier, film eller spil, som man går op i.

Generelt ser vi, at de her ting bliver mere og mere populære.

Ida Marie Hvitved Knudsen, hovedarrangør ved KoyoCon i Grenaa

Arrangementet blev første gang afholdt i 2013, hvor 300 personer dukkede. Siden da er deltagerne strømmet til, og nu ligger besøgstallet på cirka 700 cosplayentusiaster

– Generelt ser vi, at de her ting bliver mere og mere populære, men jeg tror også, at sociale medier og sådan noget har gjort, at folk får øjnene mere op for det, siger Ida Marie Hvitved Knudsen, der er hovedarrangør ved KoyoCon i Grenaa.

Speeddating, quiz’er og andet sjov

Er man forbi arrangementet i løbet af weekenden i Grenaa, så er der rigelig på programmet, som man kan beskæftige sig med.

Der var mange kreative kostumer til KoyoCon i Grenaa

En af de mere opsigtsvækkende events var speeddating, og det blev afholdt lørdag. En af deltagerne var Christina Hansen, og hun var klædt på til kamp.

– Det er Soldier 76 fra Overwatch, siger Christina Hansen om sit kostume.

Hun så frem til speeddating arrangementet, og selv om det nok ikke blev til mødet med den eneste ene, så tror hun, at hun fandt nogle nye venner.

– Jeg tror, jeg fandt nogen, jeg gerne vil snakke med igen. Nogle nye venner og sådan noget, men ikke nogen jeg lige vil date, for det er jo i karakter, man gør det, siger Christina Hansen.

I videoen øverst i artiklen kan du se mere fra KoyoCon i Grenaa.

Det er ikke første gang, at de sjove kostumer er at finde i Grenaa. Herunder kan du se, hvordan det så ud, da der sidste år blev afholdt KoyoCon i byen.

Læs også

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Køb sperm på det ‘grå sæd-marked Først i 1997 kom den første lov om kunstig befrugtning i stand, og før den tid skred myndighederne ikke ind over for private sædaftaler.

Skriv »privat sæddonor« i Googles søgefelt og følg et af de første søgeresultater over på …

Leave a Reply

Skriv et svar