FORSIDE / COMMUNITIES / Pinlig historie: Akavet oplevelse i mændenes omklædningsrum

Pinlig historie: Akavet oplevelse i mændenes omklædningsrum

For nogle år siden var jeg i Spanien med min familie. Vi skulle i svømmehallen, men min mor var dårlig, så det var kun mig, min bror og min far. Da vi kom derover, sagde damen, der stod og solgte billetter, at man ikke kunne klæde om selv, hvis man var under 10 år. Dengang var jeg kun 9 år, så jeg måtte altså ikke gå ind selv. Min far tog mig så med ind i mændenes omklædningsrum.

Da jeg havde klædt om, kunne jeg pludselig ikke se min far. Jeg vendte mig så rundt for at se, hvor han var, men lige ved siden af mig stod en nøgen mand, og mit ansigt var lige i højde med hans nedre dele! Jeg skyndte mig ud i svømmehallen til min bror. Det er det klammeste og mest pinlige, jeg nogensinde har oplevet …

Hilsen pigen

Læs også

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Derfor vil mænd gerne domineres

Oftest hører vi om, at det er kvinder, der gerne vil domineres i soveværelset. Det …

Leave a Reply

Skriv et svar