FORSIDE / NYHEDERNE / Så er det tissemænd i studiet

Så er det tissemænd i studiet

I ‘Sexministeriet’ stiller Emil Thorup spørgsmålet: Hvornår er den stor nok?, og han inviterer tre eksemplarer indenfor

Mange af de spørgsmål, som seerne sender ind til vært Emil Thorup i ‘Sexministeriet’ handler om størrelsen af tissemænd. Han mener derfor, det er på tide at se nærmere på sagen.
“Alle mænd tænker jo over, om den er stor nok. Så vi valgte at tage tyren ved hornene og fik tre sjovere i studiet,” siger Emil Thorup til tvtid om temaet i aftenens udgave af ‘Sexministeriet’. Og han tilføjer:

“Det var et meget unikt og et meget mærkværdigt tv-moment, hvis jeg selv skal sige det. En smule akavet at skulle sidde der og holde masken med tre tissemænd lige i ansigtet – også for panelet, haha!”.

Stripper på Damhuskroen
Det er også i aftenens program, at seerne kan følge Emil, når han går i lære som mandestripper og skal stå sin endelige prøve over for en hel flok piger, der forventer et gennemført show på Damhuskroen i København.

Seerne får også opskriften på det perfekte “handjob”, ligesom kendis-panelet blandt andet vil give deres bud på, hvor meget man skal stønne under sex.

Se ‘Sexministeriet’ i aften kl. 21.40 på DR HD

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Leave a Reply

Skriv et svar