FORSIDE / GUIDEN / Sådan får du hende ‘våd’ med dirty talk

Sådan får du hende ‘våd’ med dirty talk

Den ultimative guide til fræk snak – med andre ord tal trusserne af hende med kinky dirty talk

Er du en af de mænd, der helst holder munden lukket under sex og ikke siger et kvæk? Måske er forspillet helt lydløst? Det skal du måske lade være med, hvis du vil tænde flammen i hende.

Der er god grund til at få styr på din indre Mr. Grey eller dine rappe dirty replikker, når du igen skal kaste dig ud i lagen-gymnastikken. En undersøgelse fra Orion-Erotik viser af 76 % af alle kvinder tænder på dirty talk – og hvad er mere frækt, end at trænge op i en driv våd kvinde, der er helt klar til dig? Der er dog et men… Det er langt fra alle mænd, der mestrer de frække replikker, der skal slynges over sengekanten. Når det kommer til talen, er mange mænd, men også kvinder, nemlig ret blufærdige.

Er du en af de mange generte, foran skærmen, kan du med fordel øve dig i at tale frækt. Der findes flere måder, hvor du kan træne dine verbale færdigheder uden at det bliver for grænseoverskridende. Det handler om at blive rutineret i at fortælle, hvad det er du fantaserer om eller tænker på når du bliver tændt. Du skal have fjernet stopklodsen.

 

Sådan kan du træne dig til at være rutineret dirty-talker

Før øvelsen egentlig kan begynde, er det en god ide, at du har skrevet ned, hvad du tænker når du ser på din partner – eller en kvinde i en pornofilm og bliver tændt. For at du kan blive en rutineret – og harmonisk dirty-talker, med begge ben solidt plantet på jorden, skal det du siger være dine egne ord. Det skal føles autentisk og ægte. Du skal derfor lave en lang liste, hvor du skriver ned, hvad du tænker om en kvinde. Er du i parforhold bør det være din kvinde.

 

Hvad kunne du skrive? ”Du er lækker skat, jeg har lyst til at rive dig rundt, jeg har lyst til at tage dig hårdt bagfra….” Der er mange ting, du kunne få lyst til, når du bliver tændt af din partner. Lav listen og gem den til næste øvelse.

 

Spejl-øvelsen

Det er som med andre ting her i livet, at man ikke kan mestre det uden at øve sig. Sæt dig foran et spejl, sig til dig selv at det er okay at grine eller gå i stå og læg dit papir foran dig. Papiret med alle de frække, kinky ting kan holde dig kørende, når du nu, mens du kigger ind i spejlet, skal sige alle de her frække ting du kan komme på. Det er nemlig sådan, at går man i stå, føles det ofte som et nederlag. Du kan med listen her, fortsætte, når du går i stå.

Videostill: ElviraFriis.dk
Sæt et æggeur på 15 minutter og sig de frækkeste ting du kunne drømme om at sige til en partner, mens du kigger dig i spejlet. Når du ser dig selv sige det, bliver det nemlig mindre farligt.

 

Fra øvelse til mester

Når du nu har øvet dig en længere periode, er det vigtigt at du under sex tager chancen og siger et eller andet frækt til hende. Det kan være med en dyb, dominant stemme eller hviskende i øret, alt efter hvad du synes føler rarest. Hvis ikke du tager chancen, kan du ikke blive en mester til dirty talk. Du har nået målet når du kan tale frækt, mens du er i en fræk situation, uden at føle dig forkert. Nervøsiteten må gerne sidde i maven.

Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Fiktivt univers kommer til live

Leave a Reply

Skriv et svar