FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Sådan får du en større penis med de penis øvelser

Sådan får du en større penis med de penis øvelser

Penis øvelser er den absolutte billigste og sikreste måde, at forstørre din penis på. Det er så også den langsomste. En kombination af Penis øvelser, penis pumper og penis forlængere er at foretrække, for de bedste og hurtigste resultater.

Dette indlæg er en del af temaet: Sådan får du en større penis!

Jelqing og Stretching – Penis Øvelser

Der er 2 overordnede manuelle øvelser du kan lave, hvis du vil ha en større penis. Jelqing og stretching. Disse øvelser virker til at forstørre din penis på sigt, det er noget der er blevet brugt i tusindvis af år (tilbage til de gamle egyptere osv)

På diverse penisforstørrelses-forums er der bred enighed om, at disse penis øvelser virker, og er en essentiel del af at få en større og sundere penis.

Hvor stor er DIN erigeret penis?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...


Jelqing

Man jelqer ved at holde om sin penis og klemme blod ud mod enden. Når du jelqer skal du ha 50-80% erektion. Hvis du har en totalt slap penis virker det ikke, og hvis du har en 100% erigreret penis virker det heller ikke.

Hvis man laver jelqing i lang tid, kan man godt få nogle små røde prikker på huden af sin penis. Dette er små “blodsprængninger” og er helt harmløst – de går væk efter 1-2 dage.

Se hvordan du får en større penis med Jelqing

Her er en video hvor jeg viser hvordan man laver jelqing. Med min pik og mit ansigt og det hele…
Stretching

Man strækker sin penis ved at ta fat i den og strække den. Det er ikke rocket science. Man kan så strække i forskellige retninger, hvis man vil variere det lidt. Man kan faktisk strække den ret hårdt, men vær forsigtig til at starte med – lyt til din krop. Det skal ikke gøre decideret ONDT.

En god tommelfingerregel er at strække den 10*30 sekunder i forskellige retninger. Mellem hver 30 sekunder så giv lige din penis 10-15 sekunders pause.

Stretching virker ved at du gradvist nedbryder nogle celler i din penis, så den genopbygger sig større og stærkere. Lidt ligesom vægttræning. Du har måske set afrikanske stammer der sætter en masse ringe om halsen for at forlænge deres hals. Det er lidt samme koncept. Kroppen tilpasser sig.

Se hvordan du får en større penis med stretching

Hvad er penis øvelser?
Penis øvelser er gratis, og kan udføres over alt, hvorfor? – Fordi du kun skal bruge dine hænder til at udføre dine penis øvelser.  Øvelserne udføres altså med dine hænder. Hvordan du skal bruge dine hænder til det, kommer helt an på hvilken øvelse du ønsker at udføre.

De mest normale penis øvelser:
Der er mange forskellige øvelser til din penis. Der er mange øvelser,  som kan forlænge din penis og der er mange øvelser som kan gøre din penis tykkere. Der er dog to øvelser, som altid går igen og igen, uanset hvilket program som du vælger at bruge. Og det er disse to penis øvelser:

Se hvordan du får en større penis med Jelqing

Jelq
Jelq er en øvelse, hvor du anvender et OK greb. Denne øvelser giver dig både en længere, men også en tykkere penis. Du kan læse mere om Jelq her.

Stretching
Stretching er igen en øvelse hvor du anvender et OK greb. Stretching af penis gør den længere. Du kan læse mere om stretching her.

Ovenstående er altså to penis øvelser som skal indgå i dit penis forstørrelses program

 

PENISGUIDEN – den ultimative guide

Læs også

Aarhus Pride gør weekenden mere farverig i Aarhus

” Kærlighed er kærlighed, i alle dens afskygninger. Og det er noget vi kan rumme …

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Leave a Reply

Skriv et svar