FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Sådan er sexlivet for fyre men meget lille penis

Sådan er sexlivet for fyre men meget lille penis

Cirka 0,6 procent af verdens mandlige befolkning er udstyret med en penis på under 7 cm – i erigeret tilstand! Det er et enormt tabu og afholder mange mænd fra overhovedet at forsøge at have sex med en kvinde. Men som med så meget andet, er løsningen på problemet ikke at fokusere på det.

Findes der noget mere umandigt end at blive beskyldt for at have en lille penis? Så skulle du prøve at leve med en! Det er virkelig en traumatisk situation og rigtig mange mænd med små penisser har end ikke mod til at nærme sig det modsatte køn. De frygter nemlig for det forfærdelige øjeblik, hvor de står eller ligger nøgne overfor deres partner og det går op for vedkommende, at hun næppe vil kunne blive tilfredsstillet seksuelt af så lille en penis.

Flere har ligefrem forsøgt at begå selvmord og i det amerikanske online-medie The Daily Dot fortæller en redditor (bruger af tjenesten Reddit) med en lille penis om, hvordan han en aften forsøgte at begå selvmord, ved at kravle op på taget af en høj bygning i hans hjemby. ”Jeg stod der i flere timer og forsøgte at få nosser nok til at tage springet. Men de er åbenbart også for små”, fortæller han.

 

Det handler om ikke at fokusere på problemets størrelse
Men ifølge sexologen Elizabeth McGrath der udtaler sig til samme medie, handler det om at finde andre veje at tilfredsstille sin partner på. Samtidig skal man som mand undlade at tænke så meget på problemets størrelse og i stedet fokusere på, hvordan man så kan få et seksuelt forhold til at fungere.

For der findes masser af hjælpemidler, der kan gøre det muligt for manden at give kvinden seksuel tilfredsstillelse – og hvem siger at f.eks. oralsex blot er en del af forspillet. Det kan også sagtens bruges som klimaks på de seksuelle udfoldelser.

”Det største problem og det, der afholder mænd med små penisser fra at indlede et seksuelt forhold med en kvinde, handler om, hvad der anses for at være god sex – og den kasse er meget, meget lille. Så hvis du er udrustet med en mikropenis eller er partner med en mand, der er, så kan det ikke at passe i den lille kasse, nemt udvikle sig til et stort problem”, forklarer McGrath til The Daily Dot.

I stedet skal et sådant par prøve at fokusere på, hvordan de så kan få noget ud af deres sexliv. Ved at få en mere ”Hvordan kan vi så have det sjovt sammen”-indstilling til tingene, bliver sexlivet pludselig meget mindre tabuiseret og mere frit.

Så ved ikke at fokusere på problemet men på at finde løsningen sammen, kan mænd med små penisser og den rette partner, sagtens få et godt og aktivt sexliv sammen.

Læs også

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Herreundertøj: Jo mindre det er, jo mere sælger det

Det er ikke sikkert, du er klar over det, men der er en revolution i …

Leave a Reply

Skriv et svar