tirsdag , januar 21 2020

24/7

24/7 er et stort skridt, og det tager en masse forudsætninger, før det kan gøres, men det er muligt at gøre det til virkelighed. Jeg allerede gjort den oplevelse, og jeg sikkert ikke ønsker at gå glip af det.
Den store forskel er formentlig indlysende for alle, men på trods af det jeg ønsker at skrive om det i dagens kolonne.
En stor forskel er, at jeg kan styre slaven virkelig 24/7 døgnet rundt. Hvis jeg holder en slave permanent jeg kan sørge for eksempel, at slaven er virkelig i permanent kyskhed, og at han ikke forsøger at åbne kyskhedsbælte. At have total kontrol over en slave er et vigtigt aspekt, hvorfor jeg foretrækker permanent slaveri.
Også jeg gerne se udviklingen af en slave. Hvis en slave er permanent i min fangekælder før eller senere vil jeg se hans humør forandring. Jeg vil blive et vidnesbyrd om det øjeblik, hvor slaven er ikke liderlig længere, og når han begynder at kæmpe med at blive holdt nøgen, lænket og collared. Og hver slave, der hele tiden er, vil komme ind i denne situation. Og dette faktum fører til den næste fordel af 24/7.
Mind kontrol: Så snart en slave begynder at kæmpe jeg har mulighed for at kontrollere og at rette slave sind. Det er det øjeblik, hvor jeg kan begynde at lære slaven, at det er hans pligt at tjene og adlyde, selv om han ikke har lyst til det. Denne teknik kaldes omprogrammering. Kun når en slave er permanent holdes kan jeg gøre dette omprogrammering igen og igen, og kun, end det vil føre til det resultat, at jeg har i tankerne. Hvis en slave blot tjener som en del tid slave han vil snart blive distraheret igen. Det sker som regel, når slaven går tilbage til det “normale” liv, og når han ikke er i direkte kontrol over sin ejer og konsekvensen af denne distraktion er, at omprogrammering der skal gøres hver gang du møder slaven igen.
Hvis jeg holder en slave permanent er det mig, der styrer, hvornår og hvordan slaven bliver distraheret.
En anden fordel ved permanent slaveri er, at slaven kan formes ligesom jeg har lyst til. For eksempel små modifikationer. Hvis en slave ikke behøver at følge et almindeligt arbejde længere kan jeg give ham haircut jeg ønsker. Hvis jeg kan lide, jeg kan barbere sit hår helt eller jeg kan markere ham med en tattoe eller branding som min ejendom. Alle disse ting kan ikke ske, når en slave bare tjener deltid.

Og der er en masse flere fordele. En permanent slave for eksempel vil sørge for, at dit hus er virkelig rent hver dag. Ingen grund til at lave mad, rent, jern eller at gøre vaske dig selv længere. Det er sådan en undervurderet fordel af at holde en slave permanent. 😉

Men lad os være helt klar over noget. 24/7 er ikke noget du gør fra den ene dag til den anden. Du skal finde den perfekte matching slave / master for det, og som jeg allerede nævnt tidligere forudsætningerne skal være rigtige for et sådant skridt.
For ikke at nævne den store ansvar for både master og slave.

Så som regel før du begynder at selv tænke over det du normalt mødes med en master / slave på en del tid base. Du starter som regel med regelmæssige møder og senere, hvis alt føles godt for begge parter kan du begynde at tænke på 24/7 og at gøre det trin. Den erfaring, du vil gøre med 24/7 er det værd.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …