torsdag , februar 20 2020

alfahan

Alfahan er et ord opfundet for mandlige fyre, der har en stor selvtillid. Når de går rundt, deres tillid emmer ved at få deres hoved højt op, maven indad, bryst udad, og, vigtigst af alt, med deres ryg fuldt oprejst. med deres høje selvværd, de er i stand til at give udtryk for deres meninger godt. De er også i stand til at tage lederroller og lede en gruppe af mennesker.

Med beta hanner, er det den anden vej rundt. Det er de fyre med lavt selvværd. Det er de fyre med hovedet bøje sig, ludende, og krummer ryggen. Denne type fyre siges at være tilhængere i stedet for ledere. de accepterer de udtalelser, og ikke bidrager til at give mening. de fleste er genert, enkelte fyre.
med hensyn til kvinder, synes beta mænd til at være et plus, da de er mere af en lytter og give mere opmærksomhed til kvinder. Men grund til at være så passive og kun være en lytter, nogle kvinder har en tendens til ikke lide dem i det lange løb. Hensyn alfa hanner, er der nogle kvinder ikke engang give det tidspunkt på dagen til den slags fyre på grund af deres arrogance og være så kæphøj om deres holdning og tillid. de hverken bekymre sig om andre i det lange løb, da de altid tror at de altid har ret.
Disse alfa- hanner og beta hanner er ikke sandt det meste af tiden. fyre har forskellige personligheder, som de viser til alle. Nogle er overbevist om sådanne ting, mens nogle acceptere deres svaghed Det er ikke en konsekvent træk for hver person
OM ALFAHAN
1 Alpha hanner er fyre med stor selvtillid mens beta- hanner er fyre med lavt selvværd.
2. Alpha hanner er leder typer, mens beta- hanner er follower typer.
3. Alpha hanner er udtalelse givere, mens beta- hanner er udtalelsen tilhængere.
4. Alpha hanner ses som arrogant og kæphøj, mens beta- hanner ses som passive fyre.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar