fredag , december 6 2019
FORSIDE / Glossary Term / cock ring

cock ring

Er du klar til at gøre dig selv den lykkeligste mand i verden ?! Tja, du ved, du har fundet ‘den ene’, når du er helt komfortabel, ønsker at vise du har den “fuld pakke”, og du er i stand til at gå hårdere og længere end nogensinde før! Med “den ene” vi er naturligvis henvise til din helt nye pik ring .
Så uanset om det er langvarig nydelse, overlegen stimulation, større omkreds eller sadistisk tilfredsstillelse, der virkelig flyder din båd, vil en penisring være en velkommen tilføjelse til enhver sex spil. Det er på tide du viste dine penis nogle kærlighed, og som altid UberKinky er klar til at hjælpe dig med at gøre netop det!

Hvad Er En Cock Ring & Hvordan Virker Det?

Her kommer den videnskab …

 

Når du bliver en lille smule ophidset, blodtilførslen til din manddom stiger dramatisk. Dette sikrer, at den er stor og stærk nok til at udføre den mest tilfredsstillende opgaver. Formålet med en hane ring er at fælde dette blod inde i penis og skabe det, der ofte omtales som en “super erektion.

 

Kroppen er meget god til at pumpe blod i, men ikke så god til aktivt at pumpe ud. Det betyder, iført en hane ring vil begrænse blodtilførslen ud, men bør ikke nødvendigvis påvirker blodet pumpes i. Det er derfor muligt for hanen til at blive mere engorged og større end nogensinde før. Derudover, når blodtilførslen til penis begynder at falde, vil du forblive bundsolid. Iført en hane ring vil derfor forsinke ejakulation. Det forøgede tryk vil også øge følsomheden og orgasme.

 

Du kan virkelig ikke argumentere med videnskab!

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar