FORSIDE / Glossary Term / Fangekælderen IX

Fangekælderen IX

Efterhånden var der gået to måneder, siden vi var blevet kidnappet. Mange gange var dagene ens i fangekælderen, det handlede ofte kun om at tilfredsstille vore ægtemænd, og ellers kunne vi sidde og stirre ud i luften resten af dagen. Andre gange måtte vi betjene Herskabet og dets gæster, både seksuelt og på anden måde. Afstraffelse var ikke længere en daglig foreteelse, men det skete fortsat ofte.

Denne dag skulle vise sig ad skille sig meget markant ud fra mængden. Efter at vi begge havde taget det obligatoriske bad, og lagt make-up, gik der ikke lang tid, før Herskerinden kom ned til os. Som sædvanligt ifølge med de to tavse mænd, men denne gang også med en hidtil ukendt person, der bar på noget udstyr, jeg aldrig tidligere havde set.

Efter at vi som sædvanligt var faldet på knæ, og havde takket Herskerinden for, at vi måtte være hendes slaver, fortalte hun lidt om, hvad dagen ville gå ud på.

“I dag er en dag, jeg har set frem til længe. I skal pierces, og jeg har medbragt min gode ven Henrik, der vil stå for arbejdet. I vil gøre som han siger, uden at protestere, ellers falder der en meget hård straf”.

Trines celle blev åbnet, og ind gik Henrik og de to mænd. Henrik gik i gang med de piercinger, han åbenbart var blevet bedt om, og det var mange. Trines ører blev piercet mindst ti steder hver, og ringe blev sat i. Derefter fik hun en ring i det venstre øjenbryn, fulgt af en i venstre næsebor, en i hver brystvorte, og endelig en i hver skamlæbe.

Under hele processen ømmede Trine sig, og hun så fortvivlet ud. Ingen af os havde forestillet sig, at vi skulle have piercinger, ud over at Trine naturligvis havde en piercing i hvert øre i forvejen, og det var tydeligt, at hun ikke brød sig om det.

Derefter var det min tur. Denne gang var Herskerinden også med, det var tydeligt at hun nød det. Jeg fik de samme piercinger i ører, øjenbryn, næsebor og brystvorter. Da det kom til kønsdelene, skulle jeg heller ikke slippe for piercinger, tværtimod var det djævelsk udtænkt:

Jeg blev piercet to gange i pungen, og derefter en gang i huden lige før pikhovedet. Derefter satte Herskerinden en lille hængelås i, der bandt de tre piercinger sammen, så min pik var tvunget til at hænge ned foran pungen. I praksis et kyskhedsbælte, hvor jeg ikke engang kunne tillade mig antydningen af en erektion, fordi det ville gøre afsindigt ondt.

Jeg var skrækslagen. Nu kunne jeg ikke engang røre ved mig selv, for at forsøge på at opnå nogen form for seksuel tilfredsstillelse, bare lidt ophidselse ville medføre store smerter. Og hvordan holder man den slags tilbage, især når Trine tilbragte så stor en del af tiden nøgen i cellen ved siden af?

Herskerinden var dog meget tilfreds. Hun strøg roligt min pik, hvorved der kom en reaktion, og det gjorde med det samme ondt, og enhver form for begyndende erektion forsvandt med det samme igen.

“Nu har jeg fuld kontrol over din seksuelle tilfredsstillelse” sagde hun med et stort smil. “Fremover vil du ikke være i stand til noget som helst, uden at jeg giver dig lov, tøs.” Hun blev ved med at kærtegne min pik, og se mig i øjnene samtidig. Flere gange medførte hendes berøringer, at en erektion startede, men hver gang blev det for smertefuldt, og det stoppede med det samme igen.

Efter nogen tid, hvor hun torturerede mig med sine berøringer, gik hun igen, sammen med sine hjælpere. “Vi ses senere i dag”, sagde hun og gik, og det var tydeligt hun morede sig.

Hele den eftermiddag, måtte jeg holde øjnene fra Trines nøgne krop, for ellers vidste jeg, at der ville være en reaktion, der øjeblikkeligt ville føre til den samme skarpe smerte, som jeg oplevede, da Herskerinden kærtegnede min pik. Jeg var også tvunget til at holde alle tanker fra sex, hvilket ikke er så nemt endda, for ellers var det også gået galt.

Sidst på eftermiddagen kom Herskerinden tilbage, sammen med de sædvanlige hjælpere. Som sædvanligt skulle Trine først klædes på, og hun fik som sædvanligt lårkort nederdel, nedringet bluse og høje hæle på, ikke noget undertøj. Jeg blev den dag klædt helt i rødt, rød bluse og jakke, rød nederdel og sko, mens undertøjet bestod af hvid hofteholder og hvide strømper.

Inden vi blev ført op i stueetagen, fik jeg en meget stor buttplug indsat, og vi fik begge hænderne lænket bag ryggen, og endelig var vi begge forberedte, og kunne føres op i stuen. I stuen kunne vi konstatere, at der var en del til stede, mest mænd, men der var også et par kvinder. Vi blev beordret til at stille os i baggrunden, og ikke sige noget.

For os begge, var det en underlig fornemmelse med alle de nye piercinger, men for mig var hængelåsen det klart mest generende. Selv når der ikke var antydning af erektion på vej, føltes det meget mærkeligt. Jeg gjorde mit bedste for ikke at tænke på sex, og for ikke at se på den meget let påklædte Trine.

Efter et stykke tid, kom Herskerinden over til os med et stort smil på ansigtet. Det første hun gjorde, var at stille sig foran mig, og føre en hånd op under nederdelen, hvor hun først blidt tog om mine nosser, og derefter igen kærtegnede min pik. Reaktionen udeblev ikke, jeg fik en begyndende erektion, der så forsvandt da smerterne blev for alvorlige. Herskerinden grinede.

Hun tog derefter fat i Trine, og trak hende ud midt i stuen, hvor Trines manchetter blev fjernet. Herskerinden kaldte på de to kvinder, der begge indfandt sig med det samme.

Kvinderne begyndte at kysse Trine, og klæde hende af, og da Trine var nøgen, fulgte de selv efter, og smed tøjet. De lagde sig ned på gulvet sammen med Trine, og en hed elskovsscene fulgte, hvor Trine blev slikket over hele kroppen, og hvor hun måtte slikke kvinderne, hvor de ønskede. Det var meget ophidsende at se på tre kvinder, der dyrkede sex lige foran mig.

Jeg ved ikke, hvor mange gange det skete, men adskillige gange begyndte jeg at få erektion, og hver gang gjorde det forbandet ondt. Bortset fra den sidste erektion, betød smerten hver gang, at erektionen forsvandt. Men den sidste gang forblev pikken stiv, og det gjorde helvedes ondt, bortset fra, at det også kunne ses gennem nederdelen. Jeg så, at Herskerinden lagde mærke til mig, i stedet for pigerne på gulvet. Hun havde et stort smil på.

Da kvinderne var færdige med Trine, rejste de sig begge, og tog tøjet på, men Trine fik besked på at blive liggende hvor hun var. Det lykkedes temmelig hurtigt for min pik at blive slap, lidt af en lettelse.

Næsten med det samme var den første mand over hende, og han trængte med det samme ind, og begyndte at kneppe hende. Som altid var reaktionen, at Trine begyndte at stønne højt, hvad enten det var af nydelse, eller for at undgå straf.

I alt var der fem mænd, der på skift tog Trine mens jeg så på. I løbet af hele forløbet, skete det flere gange, at jeg igen havde en begyndende erektion, og hver gang betød smerten, at pikken blev slap igen. Det vil sige, indtil Herskerinden kom over til mig midt i det hele, og med et stort smil lagde den ene hånd på min røv, og den anden op under nederdeln, og kærtegnede min pik. Jeg fik en erektion så hård som det nu var muligt, og det gjorde afsindigt ondt. Hele tiden blev Herskerinden ved med at iagttage mig med et stort smil.

Da de var færdige med Trine, fik hun lov til at tage tøjet på igen, og fik naturligvis sine manchetter på igen. Herskerinden, der fortsat havde den ene hånd på min røv, kaldte hende over til os.

“Nu er det din medslavindes tur til nydelse”, sagde Herskerinden til Trine. “Jeg ved jo, at I troede I var forelskede, før vi gjorde jer den tjeneste at gøre jer til slaver. Først kysser du hende, med et fast greb om hendes røv med begge hænder.” Trine gjorde som havde fået besked på, og for første gang i to måneder kyssede vi hinanden. Trines kys og berøring gav det resultat Herskerinden ønskede, og endnu engang gjorde det afsindigt ondt på mig.

Efter et langt, vådt kys, hev Herskerinden min nederdel op, så den fastlåste pik kom til syne. “Slik tøsens slavepik”, kommanderede Herskerinden, og Trine faldt på knæ, og begyndte at slikke.

Det var det rene mareridt. Igen og igen begyndte en erektion, og hele tiden var smerten uudholdelig. Jeg ved ikke hvor lang tid der gik, men det er et rimeligt gæt, at det stod på et kvarter, før Trine blev beordret til at stoppe. To måneder var der gået, hvor den eneste gang vi overhovedet havde rørt hinanden var skovturen, og så skulle den første gang “samkvem” være så ulidelig. For mig i hvert fald.

Men dagen var langt fra slut, Herskerinden havde flere ting på programmet. De fleste andre gange havde det været Trine, der havde opmærksomhed fra flest mænd, men i dagens anledning, kom jeg til at overgå hende: Hele seks mænd havde tænkt sig at have sex med mig, og jeg gruede for det, både af hensyn til mit røvhul, men sandelig også på grund af hængelåsen.

Herskerinden tog mine manchetter af og fjernede buttpluggen, og et par af mændene klædte mig af. Jeg fik besked på at lægge mig på alle fire, og en mand lagde sig på knæ foran mig, og stak pikken i munden på mig. Kort efter var der en anden, der trængte ind i mig bagfra.

Som sædvanligt var jeg ikke uberørt af at blive brugt til anasex, og jeg begyndte igen at få erektion. Jeg blev taget af alle seks mænd, og til sidst blev det simpelthen bare smertefuldt, men indtil da, havde jeg begyndende rejsning adskillige gange, og hver gang store smerter i både pik og pung.

Da mændene var færdige med mig, klædte jeg mig på igen, hvorefter Herskerinden gav mig manchetter på. Gæsterne begyndte langsomt at sive, og mens Herskabet tog afsked med dem, stod Trine og jeg blot og ventede.

Kort efter ankom Trines tre “ægtefæller”, og vi blev ledt ned i kælderen, hvor Trine blev lukket ind i sin celle. Til stede var Herskabet, de sædvanlige to hjælpere, og Trines ægtefæller.

Jeg blev klædt af, så jeg stod fuldstændig nøgen foran forsamlingen. “Jeg bliver nødt til at tildele dig en straf i dag, tøs. Du demonstrerede gentagne gange, at du er en billig, liderlig tøs, der ikke har styr på sin slavepik. Du burde vide, efter at have været under uddannelse i to måneder, at du ikke er her for din egen nydelse, men udelukkende for at glæde dit Herskab, og dem vi ønsker at glæde.” “Ja, Herskerinde.”

“Jeg vil være nådig i dag, og kun tildele dig ti piskeslag. Men du skal vide, at hvis det sker igen, bliver straffen meget værre. Og du skal heller ikke begynde at vise nydelse over straffen i dag, for så finder jeg andre metoder. Er det forstået, tøs?” “Ja, Herskerinde.”

Jeg blev fastgjort til en tremme i min celle. Jeg var virkelig bange, for sæt nu straffen gav mig erektion, det ville ikke være første gang, og hvad kunne hun så finde på. Jeg kunne ikke bare tænke på noget andet, for jeg skulle som sædvanligt tælle slagene. Jeg prøvede om jeg helt kunne tømme hovedet for tanker, og kun koncentrere mig om at tælle, men det er ikke nemt.

Det første slag faldt. Ikke særligt hårdt, men jeg vidste det var med vilje. Herskerinden vidste af erfaring, at skulle jeg få erektion af straf, skulle det ikke være hårdt, så hun var i gang med at afprøve mig.

Slagene faldt langsomt, og hver gang talte jeg. Det lykkedes at holde pikken i ro, men kun med nød og næppe. Jeg mente at kunne se skuffelse i Herskerindens ansigt.

Inden jeg blev løst fra tremmen fik jeg halsbånd på, og derefter blev hænderne fastgjort til halsbåndet. Jeg fik på ny buttpluggen op i røven, og blev derefter låst inde i min celle.

Trines ægtefæller tilbragte natten hos hende, og i en halv time hørte jeg lyde derinde fra. Jeg gjorde mit bedste for ikke at se hvad der skete, men det var umuligt ikke at høre, og et par gange begyndte en erektion, begge gange afbrudt af smerte.

Jeg har fortsat hængelås på, men jeg er blevet bedre til at undgå uønskede erektioner. Man kan åbenbart trænes til det, noget jeg aldrig tidligere ville have troet, men på den anden side havde jeg aldrig tidligere forestillet mig sådan en indretning, eller for den sags skyld nogen anden form for “kyskhedsbælte” for mænd!

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …