FORSIDE / Glossary Term / Hvad er den gennemsnitlige pik størrelse?

Hvad er den gennemsnitlige pik størrelse?

For at tilfredsstille nysgerrighed mænd (og kvinder) i hele verden, har mange videnskabelige afhandlinger forsøgt at besvare spørgsmålet, som mange mænd ønsker et svar – hvad er den gennemsnitlige pik størrelse?

Offentliggjorte undersøgelsesresultater bliver ofte introduceret med baggrundsoplysninger om mænds udbredte angst om, hvorvidt deres pik er stor nok, og hvis seksuelle partnere vil være tilfredse. Så hvad er sandheden?

Læs meget mere om PENIS GUIDEN:

 

I betragtning af den allestedsnærværende gratis, let tilgængelige internet pornografi, og stigningen i aggressiv markedsføring af virksomheder, lovende en større pik gennem brug af forlængere og forstørrelsesapparater, er det let at se, hvorfor sandheden om mandlige kønsorganer længde og omkreds kunne have blevet skjult.

Måske er det ingen overraskelse, da, at forskerne konsekvent finde, at mænd har øget bekymringer om deres manddom. Ubegrundede bekymringer om utilstrækkelighed, ikke hjulpet af den kendsgerning, at en mands egen opfattelse af hans pik automatisk gør det ser mindre for ham end til en anden. Ser ned på pik oppefra gør det ser mindre sammenlignet med hvordan det ser ud lige på, eller fra siden.

At se ens egen pik fra dette perspektiv og sammenligne det med andre mænds vedhæng fra et andet perspektiv, kan derfor forstærke falske ideer om pik størrelse.

Hurtige fakta om den gennemsnitlige pik størrelse

gennemsnitlige penis størrelseHer er nogle vigtige punkter om den gennemsnitlige pik størrelse. Flere detaljer og supplerende oplysninger er i hovedsagen artiklen.

Mens 85% af kvinderne var tilfredse med størrelsen og andelen af deres partners pik i en undersøgelse, var mindre sikker på selv skaber.1 mænd

45% af mændene i undersøgelsen mente, at de havde en lille pik.

På tværs undersøgelser er det blevet konkluderet, at slatne længder spænder omkring 7 til 10 centimeter.

slap omkredse spænder omkring 9 til 10 centimeter.

Opretstående længder spænder omkring 12 til 16 centimeter.

Opretstående omkreds (kun én tidligere undersøgelse) var omkring 12 centimeter.

En højere BMI og høj alder synes at være svagt associeret med en kortere pik længde.

Kvinder synes at tænke mindre på pik størrelse end mænd

Mand bekymring om, hvorvidt pik størrelse lever op til de ønsker af kvinder synes at være stort set malplaceret. En undersøgelse, offentliggjort i British Journal of Urology International, foreslog, at mens de fleste kvinder, omkring 85%, var tilfredse med størrelsen og andel af deres partners pik, var mindre sikker på selv skaber.1 mænd.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …