torsdag , december 5 2019
FORSIDE / Glossary Term / gloryholes

gloryholes

Glory holes opfylder den fantasi om det rene knald – kønsdele, der mødes uden forudgående kontakt. Anonymt begær og liderlighed, uden at man behøver at forholde sig til den personlige tiltrækning af partneren, forklarer sexologen Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk.

Personerne foran hullerne kan kaste sig over den eller de pikke, de synes bedst om – og mændene bag væggen finder spænding og ophidselse i at vise deres erigerede lem frem og vente på ’bid’.

Ingen af parterne behøver at spekulere på, om de synes om personen på den anden side, siger sexolog Vivi Hollænder.

– Vi lever i en kultur, hvor vi er opdraget til, at det er socialt uacceptabelt at fremvise sine kønsdele for andre. Ikke desto mindre er der mange mennesker, der netop tænder på dette og omvendt også at blive kigget på. Men går man det i offentlige rum, risikerer man at krænke andre og overtræde loven.

– Desuden har mange, både mænd og kvinder, seksuelle fantasier om sex med flere partnere, ofte ansigtsløse, anonyme kroppe. Swingerklubber og glory holes gør det muligt at udleve disse fantasier i trygge rammer og sikkerhed for, at alle involverede er frivilligt med på legen. Typisk ønsker hverken ekshibitionister eller voyeurs at krænke andre mennesker

Opdatering :
Et gloryhole er et hul i en væg, hvor fyren kan stikke penis igennem. På den anden side af hullet kan en ukendt person slikke hans pik. Gloryholes har i mange år hørt til på Bøssebarer og visse offentlige toiletter. I dag findes gloryholes også i mange swingerklubber. Her bliver de flittigt brugt, da det tænder mange, at de ikke ved hvem der slikker eller hvem, det er de slikker. På hjemmesiden gloryholes.dk kan man læse mere om de frække huller!

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar