fredag , december 6 2019
FORSIDE / Glossary Term / krummerik

krummerik

Krummerik – Penis / pikken skæv

Man kan osse have skævheder i penis / pikken som ikke er almindelige, det kaldes krummerik. Det kan skyldes medfødte defekter – nemlig en defekt i senehinden omkring svulmelegemet. Det kan betyder at penis / pikken krummer i alle mulige retninger. Det er en defekt der først ses fra puberteten.

Skævheden kan osse opstå senere i livet i form af arvæv inde i penis / pikken. Det kan opstå i forbindelse med f.eks. sukkersyge og i forbindelse med brug af injektioner (f.eks. for at fremkalde erektion).

Skævheden kan osse opstå som senfølge til Peyronies sygdom – en tilstand med dannelse af ømme, hårde plader i svulmelegemerne. Peyronies sygdom svinder spontant efter 1/2-1 år, og der bør først opereres derefter.

Hvis skævheden er så udtalt at den hindrer eller generer ved samlege kan penis/pikken rettes ud ved en operation. Allerede hvis krumningen er på omkring 30 grader, kan der opstå problemer ved samlege.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar