fredag , december 13 2019

lussing

Faceslapping, eller lussinger som mange vil kalde dem på dansk er en særegen størrelse i BDSM verdenen. Lussinger forbindes af rigtig mange som værende noget med gammeldags børneopdragelse, eller hysteriske kvinder i nærkamp lørdag aften. For andre er det totalt tabu, og ikke noget man gør, det har jo intet med afstraffelse at gøre.

Faceslapping kan i S/m samenhæng bruges til flere forskellige ting. Dels er det en grundig ydmygelse at få en lussing, det røde mærke det kan give, men også effekten af at være så tæt på øjne og hjerne har en gevaldig effekt. Bare små klaps på kinden giver en i hjernen meget forøget skræk for de fleste fordi det er så tæt på øjnene. Leg med forsigtighed, faceslapping er ikke en måde at tilføje smerte på, men at lege med en ydmygelse, som for nogen, er ret grænseoverskridende. Faceslapping finder følelsen af ydmygelse og magtesløshed frem, ydmygelsen er grundig, og bringer måske endda minder frem om andre tilsvarende ydmygelser. Faceslapping giver, for mig, et klart signal om Top/bund forholdet, en kærlig måde at være bestemt på.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar