FORSIDE / Glossary Term / mandestrip

mandestrip

Mandestrip som fænomen er en interessant størrelse. Strip og striptease er jo egentlig et ‘kvindeerhverv’ ligesom ‘sygeplejerske’ og ‘stewardesse’. Men da kampen for ligeret mellem kønnene for alvor fik vind i sejlene i 70erne, blev tidligere normer nedbrudt, og erhverv som ‘sygeplejerske’ og ‘stewardesse’ blev pludselig også legitime for mænd at bestride.

Mandestrip i Danmark
På den danske mandestrip scene førte mandestrip-grupper som ‘Viking Stars’ og ‘Copenhagen Gigoloes‘ sig frem. Udefra kom selvfølgelig Chippendales, men også Chippendales-udløberen ‘Hollywood Bad Boys’ – anført af USA’s bedste mandestripper Wade Sugars – såvel som de britiske ‘Fantasy Boys’, gjorde helvede hedt for danske ægtemænd.

Idag er mandestrip almindeligt
Omend den enkelte mandestripper under sporadiske tilråb som “Bøsse!” og “Homokarl!”, fra sine kønsfæller blandt publikum, af og til mindes om at ‘stripper’ stadig ses som et kvindeerhverv, er mandestrip idag helt almindeligt – og der findes ikke mange danske kvinder der ikke har nydt synet af et par gyngende mandeballer.
Polterabend for den kommende brud iværksættes sjældent uden at veninderne involverer en mandestripper

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar