tirsdag , januar 21 2020

nåle

Nåle er for mange et tabu, noget man slet ikke snakker om, eller er rædselsslagen for. hvorfor denne rædsel, jo, hvis man er billedkigger på internettet, så fortår jeg sandelig godt man er skræmt, store nåle presset gennem de mest intime dele af kroppen, oftest overdimensionerede nåle med masser af blod og smerte tydeligt malet i ansigtet. Med sådanne referencer ville jeg også løbe skrigende væk. Heldigvis har jeg venner, der har leget med slige ting, og de fleste af dem er gode for en snak om tingene, så min indfaldsvinkel var ikke helt afskrækkende og nysgerrigheden har naturligvis vundet.

Hvorfor bruge nåle? Der kan være mange årsager, for mig er det det kick det giver min sub. Den nervøsitet og spænding det giver bare ved ordet. Den første jeg brugte nåle på havde en manisk skræk for nåle, selv en simpel blodprøve fik hende til at se forkert ud i hele ansiget. Legen med nåle var meget grænseoverskridende for hende, men gav hende et kick af de større, og hun var, med god grund, stolt som en pave bagefter, og så kan man næsten ikke få en smukkere oplevelse 🙂 . Vær forberedt på at det ikke er altid man kommer godt ud af det med en ny oplevelse, snak om det, find ud af hvad der trigger jer, og hvad der gjorde det til en dårlig oplevelse. Hvis I begge stadig er tændt på at prøve at gøre det til en god oplevelse, så find en fællesnævner og gå videre derfra.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar