fredag , december 6 2019
FORSIDE / Glossary Term / orgasme kontrol

orgasme kontrol

Orgasme kontrol er hvor man udskyder sin orgasme og dermed får forlænget og forstærket sin seksuelle ophidselse. Under beregnet orgasme-kontrol finder vi orgasme benægtelse (denial), hvor man ikke får lov til at komme.

Bruger man orgasme kontrol, vil hun efterhånden som tiden går, blive mere og mere påvirket over den manglende seksuelle tilfredsstillelse og der skal mindre til at få hende op at ringe. Orgasme kontrol kan derfor ses som et ekstremt langt forspil, og når orgasmen så kommer – så er den ofte meget meget mere kraftig end vanligt.

Det ligger næsten i ordet “orgasme kontrol” eller “orgasme benægtelse” at der er et dominerende aspekt i det. Men det er ikke en nødvendighed.

Pirring

Man kan bruge sin partner til at få tilfredsstillelse, men samtidig med at man nægter at lade hende få samme nydelse. At bruge hende som et objekt, uden at hun får noget ud af det. Det betyder også at hun skal bruge kræfter på at holde en tilbage, hvilket også kan bruges som et element.

Hun får lov til at give sin krop til hans nydelse, selvom det vil ophidse hende endnu mere – selvom hun ved at hun ikke får samme nydelse.

Man kan også pirre hende, hvor målet er pirringen og ikke at få tilfredstillelse selv. F.eks. nyder jeg at slikke min kæreste og jeg kender hende så godt at jeg ved præcist hvornår jeg skal stoppe for at undgå hun passerer “point of no return” – til hendes frustration. Istedet for at stoppe, kan man også ændre itensiteten eller måden man stimulerer på, så man undgår orgasme. Dette kræver at man kender sin partner godt og kan aflæse helt præcis hvor tæt hun er på orgasme. Men kan man det, kan man gøre stimulationen dejlig frustrerende, da man kan holde stimulationen lige under “point of no return”.

Hun kan også selv onanere med det formål at stoppe før hun får orgasme. Vi har gjort det et par gange, hvor hun får som opgave at edge (komme så tæt på orgasme, uden at få det) et antal gange f.eks hver morgen.

Hvor længe et sådan spil foregår er forskelligt. Det kan være timer, dage, uger eller måneder. Min kæreste har været op omkring de 2 måneder uden orgasme, også selvom vi hyppigt dyrker sex. Men det er ikke noget der sker ofte (at hun ikke får orgasme i så lang tid).

Tvunget orgasme

Istedet for at benægte orgasme kan man også tvinge hende til at få orgasme. Det lyder umiddelbart som et bedre alternativ, men hvis hun tvinges til at få orgasme flere gange end hun egentlig ønsker, kan det hurtigt blive smertefuldt efterhånden som hun bliver ekstremt følsom og øm.

Når min kæreste har fået lov til at få de orgasmer hun gerne vil have, sker det at jeg tvinger hende til at få et par flere. For hun vil da ikke afvise sin hersker i at få sin tilfredstillelse ved at bruge hendes krop?

En mellemting mellem benægtigelse og tvunge orgasmer, er at lade hende få orgasmen men ødelægge den for hende. Det har vi ikke prøvet, da det tilsyneladende kan være en stærk følelsesmæssig ting at skulle håndtere.

Også for mænd

Det behøver ikke kun at være kvinder der får deres orgasme kontrolleret. Mænd kan få ligeså meget ud af det. Jeg har bare valgt at lade kvinden være “offeret”, siden det er sådan vi oftest gør.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar