torsdag , december 5 2019
FORSIDE / Glossary Term / penis ydmygelse

penis ydmygelse

Ydmygelse af mand med en lille pik.

Når man hører om den slags så er det jo som regel noget der sker som en del af cuckold legen.

I de allerfleste tilfælde er det nok manden der har leget med tanken om at hun skal have fremmede fyre. I nogle tilfælde er det en besættelse for ham og hun må overtales.

Mange kvinder har fra en start slet ikke lyst til at skulle deltage i denne leg, for de har jo valgt manden fordi det er ham de vil have, og det uanset hans pikstørrelse.

Tanken om at andre skal have lov til at tage hende skal i de fleste tilfælde lige bundfælde sig og modnes hos hende inden det kan føres ud i livet, og for mange sker det aldrig.

Når hun er klar på at deltage er det jo langt hen ad vejen på hendes præmisser tingene sker, og med mandens billigelse for så kommer han i den ønskerolle han hele tiden har haft.

Selvfølgelig er der også kvinder der er toneangivende på området og vi har læst om nogle af dem her på siden. Dog tror jeg at en lille pik er årsagen i de færreste tilfælde, hvor det snarere er eventyrlyst der driver dem..

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar