tirsdag , januar 21 2020

TPE

TPE – Total Power exchange
TPE kommer fra konceptet “power exchange” (magt udveksling) i et master/slave forhold. Udtrykket henfører til et forhold hvor master/ejerinde har komplet indflydelse og authoritet over den submissives liv, derfor træffer Han/Hun størstedelen, eller alle beslutninger i forholdet i både hverdag og leg. TPE kaldes til tider også “24/7” som betegnelse for, at D/s er gældende i enhver leg, hvor og når som helst, til alle tider og i alle livets situationer – den dominante part har den totale magt i alle henseender.

Nogle føler sågar at formaliserede begrænsninger af TPE/ totalitære D/s forhold såsom brug af stopord, forhandlinger om personlige grænser, kontrakter der sætter grænser for hvad den dominante kan tillade sig at udsætte den submissive for m.v. er non-grata i et “rigtigt” TPE forhold. Dermed opstod begrebet APE – absolute power exhange til at dække for et teoretisk forhold uden grænser overhovedet.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar