FORSIDE / Glossary Term / ydmygelse

ydmygelse

at ydmyge mennesker betragtes yderst sjældent som værende positiv.

BDSM ydmygelse:

  • at spytte en i munden, ansigtet eller andre steder på  kroppen
  • at pisse/urinere på en andet menneske på kroppen, ansigtet eller få den submissive til, at skulle drikke den dominerendes urin/pis.
  • at sperme den underdanig i munden eller ansigtet

Blive domineret kan være ydmygende nok i sig selv, selv om kun et mindretal, der dominerede føler særligt ydmyget. Når vi taler om ydmygelse, vi taler om brugen ydmygelse aktivt i spil, som et separat element ud over, at adlyde regelmæssig orden. Måske er det bare sker inden for de fire vægge, måske kan det også ske ud blandt deres jævnaldrende, og for atter andre kan det være et spil, der udfolder sig foran intetanende stipendiater.

I venligste (og mest almindelige) form vi taler om ydmygelse i huset 4 vægge. Det kan være så simpelt som at få at vide at onanere mens lineal / elskerinde ser gammeldags revy og næppe værd at du et øjeblik. Det kan kravle rundt på alle fire hele aftenen, måske med en buttplug i røven, eller det kan være næsten enhver påfund, som du normalt ikke ville fundet på dig selv og at du ikke rigtig har meget at gøre . Det er den mest almindelige, men også den mindst ydmygende. Betydeligt mere ydmygende er det om andre mennesker ser du udfører denne handling, faktum er, at dine kære sikkert har set dig selv i situationer, hvor du ikke har følt særlig stor i før.

Inddragelse af andre mennesker i spillet vil være som altid, når der er mere end to spillere, betydeligt vanskeligere. Det er ikke kun det dominerende og den dominerede, der kan reagere mere. Især hvis du har folk til stede, som ikke er særlig fortrolige med ydmygelse kan forårsage ubehagelige situationer, som regel, når de “redde” den person, der ydmyket.Noen dominerende ser dette som en ekstra udfordring, hvilket betyder, at vi ikke nødvendigvis fortælle os er enig.

I de fleste tilfælde, hvor der er mere til stede, så disse er folk, der har et forhold til dominans og ydmygelse før. De kender og forstår, hvad der sker, og også, at de vil forblive neutral, medmindre andet er angivet. Den kan for eksempel. at være på en SM fest, hvor en slave blot at stå midt i en menneskemængde hele aftenen. Alle mennesker kender, uden at vide det, at de ikke bør tale med denne person, det er en del af spillet. Andre former for dominans, som er ret almindeligt at skelne det som at blive domineret. Foran flere andre mennesker, han / hun fortalt, hvordan ubrugelig hun / han er, måske han / hun skal være enige, måske han / hun skal gentage det hele til at vise, at han / hun har forstået. Wetsex er også relativt ofte bruger som en del af ydmygelse.

Efter at have spillet en ydmygende spil, er det vigtigt (som trods alt dominans SM lege) med nærhed. Især for dem, der bliver ydmyget kan det hele føles som en voldsom udledning og kompetent har ofte brug for komfort og støtte efter kampen er slut. En god dominerende ved, hvornår han / hun har til at trøste, holde på og sørg for alt er godt.

Ydmygelse er ikke en fritidsaktivitet, der er velegnet til begyndere, bør man have en vis erfaring med det at “beslutte”, mens man skal kende deres partner særdeles godt i forvejen.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Skriv et svar