FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Sorry, men vi vil have en badboy

Sorry, men vi vil have en badboy

Veninderne dummer sig igen og igen ved at finde en bad boy. Hun ved, det er idiotisk, men hvorfor bliver hun ved?

Det er ikke første gang, du må trøste din veninde, efter hun igen har fundet ud af, at ham der den spændende fyr – med de store overarme og de lidt for store fælge på bilen -ikke var tro.

Hun er en sød og god pige, men igen og igen viser hun dårlig smag og dømmekraft og ender med at date en fyr, hun egentlig godt ved, hun skal holde sig langt fra.

Og hun er langt fra den eneste.

Således viser en nylig australsk undersøgelse, at de slemme drenge er langt mere attraktive blandt kvinderne end deres mere trygge og triste kønsfæller. I hvert fald indtil der skal stiftes familie.

– Mænd, der skiller sig ud, har kvaliteter, kvinder typisk finder attraktive, såsom risikotagere samt selvsikre og dominerende mænd.

– Det viser autencitet, hvilket er blevet en vigtig, værdsat og sjælden del i en imagedomineret verden, siger forskeren Matthew Hornsey ifølge Daily Star.

Det harmonerer med flere andre undersøgelser – senest en foretaget af datingsitet Badoo. Her tilstod knap halvdelen af de adspurgte kvinde, at de faldt for bad boys.

Knap så begavet var det, at 39 procent af kvinderne gik ind i et forhold med sådan en fyr, selv om de vidste, at det nok ville ende med hjertesorger.

Disse kvinder søger ikke blot spænding, men får også et kick af fyrens mystiske og uforudsigelige natur.

Flere af disse mænd udviser ofte en adfærd præget af narcissisme, psykopati og Machiavellisme. Narcissismen medfører dominans og selvovervurdering og kan medføre fordele på den korte bane for disse mænd, der altid vil forsøge at konkurrere med deres eget køn og slås mod andre hanner kort efter samlejet, skriver Gregory Louis Carter, der har forsket i emnet, i Psychology Today. Disse hanner er også mindre monogame og søger mange parringsmuligheder.

Psykopati kendetegnes ved en manglende sans for empati samt asocial adfærd. Det kan give succes over for kvinder på kort sigt, da man ikke er bundet af moralske overvejelser. Psykopaterne kan også være meget charmerende og seksuelt udnyttende for deres egen vindings skyld.

Machiavellianismen kendetegnes ved, at man siger en ting og gør en anden. Ved uærlighed og manipulation. Disse hanner skaffer sig derved fordele ved at være opportunistiske og har succes med at finde kvinder til engangsknald eller korte forhold. Studier viser, at disse mænd er mere promiskuøse.

128 unge kvinder blev testet i Carters undersøgelse, og det viste sig, at mænd med de dårlige træk scorede højere på attraktionsskalaen end de mere kontrollerede mænd.

Konklusionen var, at kvinderne responderede seksuelt på mandens selvtillid og evne til at ’sælge sig selv’. De mænd, der ville stå som vindere i et evolutionært, seksuelt våbenkapløb.

Læs også

Aarhus Pride gør weekenden mere farverig i Aarhus

” Kærlighed er kærlighed, i alle dens afskygninger. Og det er noget vi kan rumme …

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Leave a Reply

Skriv et svar