SPIL KIKS

Her kan du spille kiks mod vennerne, uden at skulle sluge klatten rigtigt…
I har sikkert alle hørt om spillet “Kiks”. Det eksisterer nok mere som et rygte end som et virkeligt spil, for det er nok de færreste, der vil sidde og gruppe-onanere ud over en kiks og sluge den med gutternes sæd på! Men altså ok, det er da meget sjovt at høre alle historierne med idioter, der har spist kiksen, selvom det sgu’ nok altsammen er løgn.

For et par år siden var der nogle nørder et eller andet sted i det danske land der fandt på at lave et animeret flash spil, hvor man kan “wanke” mod en ven eller computeren…og for pokker da, det er for klamt. – Men kan du slå din kammerat?

START ONLINE SPIL: ‘SPILLE KIKS

Spille kiks er et onani-spil der efter sigende spilles blandt visse teenagedrenge. Deltagerne står omkring en kiks og onanerer indtil udløsning. Den sidste person der får udløsning eller ikke rammer kiksen med sin sæd skal spise kiksen[1] Spillet menes at stamme fra Australien i 1960’erne.[1] Hvorvidt det er et spil der rent faktisk spilles eller blot er en myte er ikke fuldt afklaret. Selvom der er tale om variationer af spillet med en smule forskellige regler findes der en del referencer til det i populærkultur, bl.a Stephen Fry’s The Liar, den tyske film Crazy, Richard Curtis og Ben Eltons Blackadder og Skinless’s sang “Scum Cookie”.
Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Fiktivt univers kommer til live

Leave a Reply

Skriv et svar