SVIN!

Man skyder da svin? Kortfilmen er instrueret af Kasper Serup Christensen og Louise Knudsen.

Så skete det igen, Danmark har endnu engang fået en kortfilm med homotema. I midten af august blev den nye danske kortfilm SVIN lagt på Ekkofilm.dk’s “bobler” og så røg den ellers direkte ind på en andenplads.

Filmen har ligget på shortlisten i syv uger, hvor den har faret op og ned på ranglisten. Lige nu ligger den på en niendeplads.

Filmen handler om den unge fyr Mads, der spilles af Tue Heiberg Madsen. Han har lige har taget sit jagttegn og skal med på jagt for første gang.

Han skal på jagt med sin meget dominerende far, Jørgen, der spilles af Kim Wilde. Faderen mener, at nu er det på tide, at Mads mander sig op og bliver en rigtig mand.

Mads møder den noget ældre fyr, Mikkel, spillet af Christian Bruun Hagn-Meincke. Da faderen er meget dominerende og hele tiden hakker på sønnen, tager Mikkels sig af Mads’ “oplæring”.

Det er en rigtigt god kortfilm. Se den her og giv den din stemme.

Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Leave a Reply

Skriv et svar