FORSIDE / GUIDEN / Den ultimative guide til dirty talk
HelloYouth - Her får du verdens ultimative tip, råd og vejledning til dagen derpå. Hovedpine, kvalme som følge af tømmermænd. Se her hvad du skal gøre.

Den ultimative guide til dirty talk

Fræk snak (dirty talk) lidt sjofel og dirty i munden…
Stort set alle mænd og kvinder tænder på dirty talk… (medmindre man er døv)

En beskidt kæft er en kunstart. De færreste mestrer den til perfektion – men du kan sagtens være med på de frække ord.
Hvis du har svært ved at sige de frække ord, kan de ofte være nemmere hvis du påtager dig en rolle og leger du er en anden, på den måde er det ikke DIG som siger de forbudte ord 🙂

Kvinder er meget auditive. Det betyder, at de tænder på ord, og måden ordene bliver sagt på. Når en mand går i detaljer og hvisker til en kvinde, hvad han vil gøre ved hende lige om lidt, kan det være langt mere ophidsende end et normalt forspil, hvor det mest er hænderne, der gør arbejdet.

Hvis du med en rolig stemme fortsætter med at fortælle hende, hvad du vil gøre ved hende senere i legen, vil du se, hvordan hun begynder at åbne sig.
Når I kommer dertil, hvor hun er lige ved at få orgasme, så brug ord og sætninger der støtter hende i at give fuldstændig slip på sig selv. ‘Jeg vil se dig komme, giv det til mig, jeg vil have dine safter, giv mig mere.’

Eks. på ord/sætniger som du måske kan bruge, du kender bedst dig selv og din partner. Start med de lidt pænere ord og skru op for de mere frække, som liderligheden stiger hos jer begge. Nogle ord er bedst at hviske hvor andre er bedre at sige højt. Prøv dig frem og husk sex er for sjov  😉

Du har nogle dejlige øjne/bryster…
Du tænder mig så meget…
Jeg er nød til at smage dig…
Fuck du er stiv…
Det gør mig liderlig
Åhh du fylder mig helt ud…
Jeg vil ha’ din pik, NU…
Jeg er simpelthen så våd…
Slik min fisse nu…
Mmm du er dejlig våd…
Knep mig hårdere.. Helt ind…
Det tænder mig når du?…
Fuck hvor er du skøn…
Hvor er din pik stor og lækker…

Alt efter hvad man siger, vil det være ekstra frækt hvis man kryddere de frække ord man handlinger. Eksempel: Du hvisker “Jeg har helt vildt lyst til dig” mens du tager fat i nakken/hovedet og kysser ham længe og krævende. Eller du siger “Fuck du har en dejlig fisse” Mens du knepper hende hårdt og holder fast i håret eller giver et blidt klap i numsen.

Er du genert? Så bare husk:
# Det kan aldrig blive for frækt for ham. Dirty talk styrker faktisk hans selvværd.
# Du reducerer ikke dig selv til sexobjekt. Han vil tænke: ‘Wauw, hun er både cool og kinky.’
# Det er bare en leg – og tag det ikke for mere.
# Han er glad for, at du fantaserer om ham – og med ham.
# Det knytter jer tættere sammen følelsesmæssigt, at I kan dele fantasier.
# Det er tegn på, at du har et modent forhold til seksualitet, at du fantaserer, kommunikerer og udlever dine fantasier.

OBS: Bliv ikke for plat i sproget, Eksempel: At brøle “Who´s your daddy” –  Råbe “Nu kommer pikkemanden” – Sige “Hva så din lille tæve? Er du klar til fars pølse?”. Så er det bedre at tie stille.

Læs også

Nystartet malerfirma tilbyder studierabat Danmark ultimative billigste maler bosat i Haderslev, Sønderjylland - få tilbud! Husk! Alle studerende kan få 20 % rabat

Malerfirmaet Frank Andersen er fagudlært malersvend og sprunget ud som selvstændig maler med egen malerforetning.

Igen ny ondsindet virus spreder sig via Facebook Messenger Virus spreder sig med lynets hast på Facebook: Tryk ikke på linket!

Politiet advarer: Igen ny virus florerer på Facebook Messenger – klik ikke på dette link

Fiktivt univers kommer til live

Leave a Reply

Skriv et svar