søndag , september 22 2019
FORSIDE / GUIDEN / Den ultimative guide til intimbarbering for mænd

Den ultimative guide til intimbarbering for mænd

Intimbarbering Step-By-Step Guide

Er det ved at være tid til at lade bollerne få lidt frisk luft, eller har du fundet ud af, at nogle piger foretrækker du er intimbarberet? Så kan du med fordel læse denne lille step-to-step guide til at opnå den perfekte intimbarbering. Intimbarbering kan være lidt af en kunstart i sig selv.

Der er en række udfordringer i en intimbarbering og en masse værktøj, der skal være på plads, inden man går i gang. Derfor har vi lavet en lille guide til intimbarbering, der forhåbentlig kan give dig en rigtig flot barbering, og hvor huden ikke bliver rød og knoppet bagefter. Det er som om, det bare ikke er charmerende med de røde knopper ikke?

Er det første gang du skal intimbarbere dig kan du med fordel købe følgende pakke indeholdende alt the essentielle til en god intimbarbering.

Valg af udstyr til intimbarbering

Først og fremmest, er det uhyre vigtigt, at vælge det rigtige udstyr til intimbarbering. Høvlen eller skraberen om man vil, er det vigtigste når du skal lave en intimbarbering, du kommer ikke så langt uden, så vælg den der passer bedst til dig. Du kan godt vælge, at bruge den samme skraber som du bruger til dit ansigt, men du bliver nødt til at skifte bladet først! Det er meget vigtigt, at du ikke bruger samme blad til både ansigt og intimt. .

Intimbarbering – Punkt 1: Trim håret

Er det din første gang du intimbare dig, eller er det bare et godt stykke tid siden sidst, så er første skridt at trimme hårene for at opnå en bedre og tættere intimbarbering. Dette gøres lettest med en god trimmer, ellers må du jo nøjes med en saks, men det tager noget længere tid. Vi kan med fordel anbefale nedenstående trimmer fra Remington.

Intimbarbering – Punkt 2: Tid til et bad

Så er det tid til et bad! Tag nu et varmt bad for at blødgøre huden og vask med en kropssæbe, for at fjerne evt. snavs og derved undgå hudirritation ved intimbarberingen. Hold dig fra at bruge almindelig sæbe eller produkter med parfume i dette område, da huden er ekstra sensitiv her..

Intimbarbering – Punkt 3: Blødgør hårene

Påfør et barberingsprodukt og lad det sidde lidt for at blødgøre hårene, for et bedre resultat. Jeg anbefaler Razor Pit Bump Foam, som er uden parfume, parabener og tilsætningsstoffer – og har en helt særlig konsistens som gør at man tydeligt kan se, hvor man er kommet til

Intimbarbering – Punkt 4: Sæt igang

Så skal selve barberingen i gang, og nu gælder det om, at holde tungen lige i munden, og gøre det rigtigt! Første gang barberer du oppefra og ned med hårenes retning. Derefter kommer finjusteringen og egentlig skal man ikke barbere sig mod hårene, da det kan give hudirritation. Men vil du have en hel glat og fin barbering, er det ofte “nødvendigt”. Men prøv for så vidt muligt, at undgå at barbere mod hårene. Det bedste er at undgå at skrabe samme sted mere en to gange, da huden i dette område er meget tynd og sensitiv. Derfor er det også vigtigt du tager dig god tid og ikke gør nogen skade på dig selv. Hvor forsigtig du har været kan tydelig ses dagen efter!

Intimbarbering – Punkt 5: I bad igen

Så er det tid til, at hoppe tilbage i badet og vask igen med en sæbe til kroppen for at fjerne overskydende barberingsprodukter og hår.

Intimbarbering – Punkt 6: Det kolde gys

Det næste step kaldes “Det kolde gys”, og ja man får et koldt gys, men det er det hele værd, for det lukker porrene og beroliger huden. Du skruer ganske enkelt vandet over på koldt, og vasker..

Intimbarbering sidste step: Aftershave til de nedre dele

Afslut med en lækker creme. Igen er det vigtigt at undgå produkter med parfume. Jeg anbefaler Baxter of California After Shave Balm som har en beroligende effekt på huden efter hele postyret.

Undgå røde knopper efter intimbarbering

Første gang du barberer dig, kan du risikere at få hudirritation, selvom du har fuldt guiden nøjagtig. Det skyldes, at hårsækkene (som det så fint hedder), ikke er vant til intimbarberingen. Vask området med en sæbe til kroppen, og smør en creme uden parfume på. Er du uheldig at få knopper eller at gøre skade på dig selv, så gælder det samme som ovenfor. Ved røde knopper kan jeg dog anbefale dig produktet Tendskin, der gør op med disse røde knopper med det samme.

5 gode tips mod røde knopper

    • 1. Varm huden op. Sørg altid for at varme huden op før du går i gang. Det kan være i et lunt værelse såsom badeværelset eller når du står under den varme bruser. Den varme hud vil være mindre irriteret og øm, hvilket mindsker risikoen for røde knopper.
    • 2. Trim med saks. Har du siddet for meget foran computeren på det sidste og glemt at få ordnet de nederste dele? Der er ikke noget værre. Håret er blevet langt! Pas på med at gå direkte på med gillette skraberen. Det er bedre at bruge en saks til formålet og trimme håret lidt først. Derved undgå du at irritere uden for meget.
    • 3. Brug smørelse til din intimbarbering. Det er altid en god idé at bruge barberskum eller gel før du går i gang med din intimbarbering. Vi anbefaler vores Razorpit barberskum
    • 4. Skift barberblade jævnligt!. Sørg altid for at skifte dine barberskrabere ud. Du kan godt bruge en af de bedre modeller flere gange, men skift bladene ofte. Brug kun skraberen til intimbarbering og brug en anden skraber til generel barbering. Hvis du bruger den samme risikerer du røde knopper, infektioner mv.
  • 5. Hold pauser mellem barberinger. Sørg gerne for at holde pause mellem du barberer dig. Hvis du barberer dig for ofte vil din hud være mere øm og du vil derfor hurtigt få røde knopper. Det er vigtigt at lade huden ånde og få fred. Derfor kan det også betale sig at sove nøgen, da vi ofte render rundt med stramme bokseshorts og jeans hele dagen.

Læs også

Drenge bliver også voldtaget #MEEto

HelloYouth sætter i denne artikel fokus på, at det ikke kun er piger som er …

Aarhus Pride gør weekenden mere farverig i Aarhus

” Kærlighed er kærlighed, i alle dens afskygninger. Og det er noget vi kan rumme …

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

Leave a Reply

Skriv et svar