FORSIDE / NYHEDERNE / Den ultimative kvindelige ORGASME guide

Den ultimative kvindelige ORGASME guide

Sådan bliver du en sand mester når du følger denne guide til, at give pigen, kvinden, konen eller elskerinden orgasme og bonus: Sådan får du hende til, at få en sprøjte orgasme

10 råd til at give hende orgasme

Slik mig, og brug også gerne fingre!Orgasme til hende er ikke alt. Den ultimative forløsning betyder for langt de fleste kvinder dog ret meget. For både hende selv og den person, der evner at give hende orgasmen. Nøjagtig som det for kvinden er en stor personlig tilfredsstillelse at kunne give sin partner i sengen forløsning.

Ikke alle kvinder har lige nemt ved at opnå orgasme. For langt de fleste kan det dog lade sig gøre. Og ikke kun for egen hånd, men også i forbindelse med sex.

Her får du 10 gode råd og tips til, hvordan I sammen kan komme tættere på målet, orgasme til hende, HVER GANG.

1)Du kan jo ikke læse tanker
Ikke alle kvinder er lige gode til at fortælle deres sexpartner, hvordan de bedst opnår en Faker hun, eller er det en ægte orgasme?orgasme. Men hvis nogen ved det, så bør det vel trods alt være hende selv. Så frem for at du bruger en masse tid og kræfter på at gøre ”de forkerte” ting ved hende, så spørg hende hellere lige ud.
”Hvordan kan jeg bedst give dig orgasme?”

Få hende før eller under akten til ret nøjagtig at fortælle dig, hvordan den kage skal skæres. Du kan jo trods alt ikke læse hendes tanker. Også selv om hun måske tror og håber, at du evner det.

2)Det er bare ikke fedt, hvis hun faker
Manden kan ikke fake sin forløsning, der viser sig fysisk, men det kan hun med sine orgasmer. Det kan du blandt andet forvisse sig om på et hvert bordel rundt Har hun først fået orgasme, så er hun ekstra meget påom i Danmark. Men det er bare ikke ret fedt, hvis hun vælger at fake. Hverken for dig eller hende selv. Også selv om hun i situationen opleves nok så overbevisende.

Få hende derfor i stedet overbevist om, at det rent faktisk er bedre for jer begge, at hun ikke lader som om. Hvis hun altså vel og mærke gør det. På den måde er det også meget nemmere for jer begge at arbejde frem imod, at hun rent faktisk får en ægte orgasme, når I seksuelt er sammen.

3)Drop egoismen i sengen
Hvis du for alvor ønsker, at hun skal få vaskeægte orgasmer, så kræver det også, at du gør en indsats i sengen. Forvent ikke bare, at hun skriger den ene orgasme efter den Kys og brug fingre på hende, det virkeranden ud i soveværelset, hvis du udelukkende lægger dig passivt på ryggen og kun modtager.

Hvis du ønsker at blive bedre til at give dine kvindelige sengepartnere orgasmer, så må du dæleme også arbejde for sagen. Til gengæld får du så også så meget mere igen. Evner I begge at give og modtage, så bliver det seksuelle mellem jer helt automatisk bare så meget federe. Som i høj grad også er grundlaget for, at hun overhovedet kan få orgasme.

4)Forspillet betyder lige så meget som akten
At give hende pik, for at sige det lige ud, er ingen garant for, at du kan give hende orgasme. For er hun ikke mentalt helt oppe på kogepunktet, så skal der dæleme rigtig meget til, inden hun Det er svært at give hende orgasme kun ved hjælp af pikkeneksploderer.

For langt de fleste kvinder er forspillet, der kommer i rigtig mange varianter, et absolut must. Og jo længere, du kan pirre og tirre hende, jo nemmere bliver det også at give hende orgasme eller to. Når I på et tidspunkt kommer frem til selve sexakten. Så får hende varmet godt og grundigt op, så er der nemlig sjældent ret langt til, at hun rammer kogepunktet og får orgasme.

5)Tunge og fingre er en magisk kombination
Selv om din pik er nok så fantastisk, så skal der ofte noget mere end penetration med pikken til at give hende orgasme. Af den simple årsag, at langt de fleste kvinder har klart nemmest ved at opnå klitorisorgasme.

En ”magisk kombination” er derimod at bruge tungen og fingrene Kvinder ved, hvordan de bedst giver hinanden orgasmer, påstår de selvpå hende. Tungen til og slikke og stimulere hendes klitoris, fingrene til samtidig at stimulere og massere hendes G-punkt indvendig i skeden. En mulighed er også, at du lader hende benytte en klitorisvibrator på sig selv, mens du så står for fingerbehandlingen. Kombinationen virker på rigtig mange kvinder.

6)Rom blev ikke bygget på en dag
Ønsker du at kunne give hende orgasme næsten hver gang, I er sammen, så handler det om tålmodighed. Rom blev heller ikke bygget på en dag. Hvis det ikke lader sig gøre for jer den første gang, så opgiv ikke af den grund. Bliv i stedet ved med at arbejde jer frem imod at det lader sig gøre. Og lær af ”fejltagelserne” fremfor at lade jer slå ud af dem.

Husk Mand føler sig som mere mand i sengen, når man kan give hende orgasmei den forbindelse også, at det mentale betyder mindst lige så meget som det rent fysiske. Ikke mindst for kvinder. Så er hun ikke 110 procent med oppe i hovedet, så er det kun ekstra svært at tænde hende nede mellem benene.

7)Lad hende onanere, når hun vil
Kvinder som med jævne mellemrum onanerer, og opnår orgasme ad den vej, har generelt også nemmere ved at opnå orgasme via sex. Så lad hende for dælen da onanere, når hun har lysten til det. Onani bør være en menneskeret, også når man er i forhold. Og så er soloonani altså rigtig godt for det fælles sexliv.

Ved med jævne mellemrum at lege med sig selv, det gælder for både kvinder og mænd, så opøver og perfektionerer Det er ikke svært at se, når han er kommetman evnen til bedre at kunne komme. Eller lade være med at komme. Så drop aldrig onanien. Fælles onani, hvor man leger ved siden af hinanden, er sgu da også ret fedt.

8)Nyt i sengen, åbner nye døre til orgasme
Vi mennesker er vanedyr, og intet galt med det. Heller ikke når det kommer til vores seksuelle vaner. For der er jo ting og sager, der fungerer bedre end andet for en i dobbeltsengen. Vaner kan dog også få en til at gå i stå. Ja, nærmest og falde i søvn. Mens nye boller på sexsuppen, bare engang imellem, ofte kan bidrage til at gøre underværker.

Så hvorfor ikke prøve at gå ud ad nye veje, hvis det kniber med at give hende orgasme. Og fungerer det nye ikke lige, så kan I jo altid vende tilbage til det gamle og mere kendte. Men det kan jo også være, at I sammen render ind i lige netop den form for sex, der kun krydrer det fælles sexlive yderligere. Og samtidig ophidser og tilfredsstiller hende på en måde, som giver hende orgasme igen og igen. Hvor intet voves, intet vindes. Heller ikke seksuelt.

9)Hun skal elske sig selv og sin krop
Hvis man ikke synes om sig selv og sin krop, så er det ofte ekstra svært at give sig fuldstændig hen i sengen. Så husk nu for søren at fortælle hende, hvor dejlig og lækker, hun er. Og i hvor høj grad du nyder at være sammen med hende seksuelt. Det hjælper i høj grad også på hendes mulighed for at få orgasme i dit frække selskab.

Når man har det godt med hinanden, og slapper af og nyder hinandens afklædte selskab, så er vejen både nemmere og kortere til forløsning og orgasme. For jer begge.

10)Kys og kæl hende til orgasme
En del kvinder kan rent faktisk opnå en reel orgasme via ”blot” og kysse og kæle. For de langt de fleste skal der noget mere fysisk til. Dog ingen tvivl om, at en masse kys og omsorg og nærhed i forbindelse med sex betyder rigtig meget for ikke mindst kvinden i sengen. Både før, under og efter selve den fysiske akt.

Og er du del af et fast mand/kvinde par, så kys og kram hende en hel masse i hverdagen. Dette giver uden tvivl bonus, når der er seksuel aktivitet på plakaten. Også med hensyn til muligheden for og give hende en eller flere orgasmer undervejs eller ej.

Læs også

Passionerede fans hyller fiktionen Anime, computerspil og tegneserier er nogle af inspirationskilderne til de farverige kostumer i Grenaa

  Der er lagt op til en festlig weekend i Grenaa, når der bliver afholdt …

Japanske tegneseriefigurer indtog Grenaa

KoyoCon 2017 starter om få timer i Grenaa. KoyoCon er en festival hvor deltagerne vil …

Cosplay festival i kommende weeekend

COSPLAY er en sammentrækning af “costume” og “play” og er et fænomen, der nu vinder …

Leave a Reply

Skriv et svar