FORSIDE / NYHEDERNE / Den ultimative løsning på det fælles problem drenge og mænd deler….

Den ultimative løsning på det fælles problem drenge og mænd deler….

Den skal godt nok være stor, før vi selv er tilfredse med vores vedhæng forneden. For alle vegne ser vi mænd med store penisser. Så selv om din diller lever op til det danske gennemsnitsmål, er det de færreste, der er tilfredse med størrelsen. Bare der var en nem løsning på verdens ældste problem.

Længden på vores lem har til alle tider været kilde til mindreværdskomplekser og at have en lille penis, er stadig den dag i dag et tabu. Måske især i dag, fordi vi er blevet så fokuserede på at have perfekte og veltrimmede kroppe, så vi kan tage os godt ud på alle de billeder, vi poster på de sociale medier.

 

Så lang er en gennemsnitlig dansk diller

Men lad os lige få nogle fakta på bordet. For spørger du en tilfældig dansk mand om længden på hans lem, svarer de fleste et tal, der ligger omkring 20 centimeter. Det endskønt stort set alle ved, at de lyver kalorius længere end den er.

Gennemsnitslængden på et erigeret dansk lem ligger omkring 16,72 cm. I hvert fald hvis vi skal tage den største værdi, vi kan finde på nettet. Ligger din diller i nabolaget af den længde, kan du roligt rette ryggen og svinge lystigt med dyret – for så har du ikke grund til at være flov over noget.

Det har du heller ikke, selv om den måske mangler et par centimeter. Den er stadig længere end verdensgennemsnittet på 14 cm og næsten tre centimeter længere end både de italienske, græske og spanske mænd, madammerne ellers altid sukker sådan over. Og meget længere end nepalesiske mænds, der gennemsnitlig er 9,3 centimeter lang.

 

En lang penis giver dig ingen fordel

Hører du ikke til blandt de mest veludrustede, kan du også trøste dig med, at forskerne ikke mener, at en lang penis er nogen fordel. For ganske som gennemsnitshøjden på mennesker er penislængden meget forskellig fra verdensdel til verdensdel. Længden er landet der ved en tilfældighed og sådan er det også med penisser.

Havde det givet en evolutionær fordel at have en længere penis, ville folkeslag fra områder med de længste penisser jo for længst havde fortrængt alle dem, der var udstyret med en kortere dillere.

 

Masser af metoder til at få længere penis

Men selvfølgelig er der opfundet masser af metoder til at forlænge penis. Nogle er mere effektive end andre, men de færreste giver en blivende forlængelse.

 

Den mest ligetil metode er at anvende en penispumpe som disse. Her sørger vakuummet for, at blodkarrene i svulmelegemerne i penis bliver større. Det giver en øjeblikkelig forlængelse, der kan holde til et knald – hvis du synes, du har brug for det.

Læs også

Drenge bliver også voldtaget #MEEto

HelloYouth sætter i denne artikel fokus på, at det ikke kun er piger som er …

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Leave a Reply

Skriv et svar