FORSIDE / NYHEDERNE / SEX & EROTIK / Ydmygelse, flov og skam: En ung mand med en 2,5 centimeter micro-penis taler ud

Ydmygelse, flov og skam: En ung mand med en 2,5 centimeter micro-penis taler ud

En 20-årig fyr beskriver problemerne ved at have en lille penis

fyren, der kalder sig RS, har en tissefyr, der er noget mindre end gennemsnittet. Den måler 2,5 centimer i slap tilstand og 6,8 centimeter i erigeret tilstand.


Det er nu 12 år siden, han sidst havde et forhold, efter den sidste seksuelle oplevelse, han havde, hvor en kvinde begyndte at grine, og blev ved med at spørge, om ‘den’ var inde. Det har følelsesmæssigt ødelagt ham, og han har ikke turde prøve igen siden.

– Størrelsen svarer i længde og bredde nogenlunde til størrelsen på to cocktailpølser, skriver han.

fyren skammer sig meget over sin penis, blandt andet fordi han ofte hører, hvordan kvinder taler om mænds kønsorganer.


Hvor stor er DIN erigeret penis?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...


– På et tidspunkt hørte jeg tilfældigt tre-fire kollegaer blive enige om, at mænd med små tissemænd burde gå med et advarselsskilt om halsen, så kvinder kunne undgå dem, sagde RS.

Han har kun haft en eneste seksuel oplevelse, og det var ikke ligefrem en, der højnede hans selvtillid – tværtimod. Da han smed bukserne foran den smukke, unge studine, kiggede hun chokeret på den, begyndte at fnise og udbrød et overrasket ‘OK’.

– Oplevelsen blev ikke bedre, efter vi gik igang. Kondomet var for stort og ville ikke blive på, men det mest frustrerende var, at min micro-penis ikke ville blive inde. Hun blev ved og ved med at spørge, om ‘den’ var inde. Jeg havde lyst til at dø, det var klart for enhver, at hun ikke fik noget som helst ud af det.

Efterfølgende havde RS det så dårligt over situationen, han besluttede sig for at tage hjem til kvinden med en æske chokolade. Både for at vise interesse, men også som en form for undskyldning. En beslutning han senere fortrød, da det fik ham til at føle som en taber, og at hun fortjente bedre.

Hele den oplevelse har afholdt ham fra at søge fysisk intimitet med kvinder.

– Når jeg begyndte at lede efter en kæreste, blev jeg trist. I har i forvejen problemer med depression og angst, så jeg har ikke brug for ydmygelsen, som jagten på kærlighed ville give mig, forklarer RS.

Han håber, at folk vil tage body-shaming af mænd lige så seriøst, som når det går ud over kvinder. Han stiller spørgsmålstegn ved, om det er fair, at mænd bliver frasorteret på grund af størrelsen på deres penis.

– Jeg ville ønske, at folk kunne se forbi det, så jeg også ville kunne det.

PENISGUIDEN – den ultimative guide

Læs også

Aarhus Pride gør weekenden mere farverig i Aarhus

” Kærlighed er kærlighed, i alle dens afskygninger. Og det er noget vi kan rumme …

SM: Den ømme smerte

Lak og læder. Håndjern og piske. Kæder og reb. Skrig og støn. Mænd der pisker …

​Sådan føles det at fortælle sine venner og familie om sin fetich

Vi spurgte fire mennesker med tabuiserede sex-feticher, om hvordan det var at springe ud for …

Leave a Reply

Skriv et svar